Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amele dragi, pa dokle više??? nađi sebi pristojan posao.
@jaba nemoj tako, ja mislim da on ima talenta, mozda da se prijavi na neki talent show 😂
@jaba moze on od muzike da zivi, ali samo kao tezgaros po kafanama i svadbama.
na rukama vec hodam da ti upaljac dodam hahahahahahahah pa vise smisla imaju Rastini tekstovi, jedino sto ovo rimuje ali nidje veze
@mandolina Autor pjesme je poznati HITMEJKER Saša Lazić- hahaha
ja mislio kreno mi jos jedan video u drugom tabu kad poce ona gitara
Dzaba kad je, faca, Made in Gracanica, ne stoji mu, ne ide mu to...
Amel ima karizmu otprilike kao Hari Varesanovic. Trude se oni, ali...
Stvarno su bosnjaci kulturoloski mnogo blizi srbima nego hrvatima,Ima izuzetaka , oko 10 % otprilike , Kemo, Tarik , Bojan Zulfikarpasic, Ismet Kurtovic i Mehic (Drugi nacin), Amira Medunjanin, Hus, Karaselimovic, Islamovic ,Beslagic ,Berber , Fadil Hadzic i jos neki.Oni samo potvrduju pravilo.Ovakvih "pjesama" se u begesu napise 100 dnevno
Ovo ti je ko kad jedeš u menzi pa šta god naručio sve isto.. a vazda mi je onaj Kice bio dobar lik... Pravi muzičar, njegove pjesme.... Šta bi? Amele sine haj ti u Gračanicu kakve livade i šljivu posadi, batali ovo... Mani se muzike dok imaš kad.
Ako BiH ikad bude ucestvovala na Evroviziji nemojte samo njega molim vas poslati 👐
tanko, tanko
Smecovina kvazirokfolk muzike. Smrdi na onog Husejinbegovica. Nazalost i nekadašnje nade roka potvrđuju da je rok umro. Gotovo, novo vrijeme je došlo.
Hocemo li ikad docekat za hastalom kad se napijemo rakijetine I napomezetimo se svakava mesa pa da neko kaže onom harmonikasu pocmidera mali onu od Amela, znas onu ...??!! A ovaj gleda tupo u tog hedonistu
Jel još ovaj nastupa na talent showima?
Jasta cu!
Ne bih hvala
ovaj još uvijek nije skonto da se on od muzike iz nekog razloga hljeba najest neće hahahahaha
@FKVietnam čovjek živi izvrsno od bavljenja muzikom, situiran, vjerovatno u 1% po zaradi u BiH.
@FKVietnam nema karizmu. to se ne moze naucit niti kupiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja strpljivo cekam da Amel napravi pravu pjesmu, da iskoci iz ove muzicke prosjecnosti; mislim, po potencijalu, on to moze. Ne bih da umanjujem trud ulozen pri stvaranju, prija mi sluhu ova orijentalna melodicnost, ali...ja ocekujem vise od Amela Curica. Mega-hit.
I ja isto. Žalosno što pjesma opet naginje na "balkanske prizvuke". Od ovih novih pjesama sviđa mi se samo "Neizdrživo". Jaka pjesma. Šteta što se njegov prvi album koji mu je radio Puško nije više vrtio. Amele, pamet u glavu. Probaj naći kvalitetnije autore, s kojima ćeš u ispravnom smjeru (žanru), a ne ove "tiražne" autore. S njima gubiš publku koja te pravo voli slušati i cijeni te kao najbolji vokal u BiH i šire.