Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Cola!Konacno nesto vrijedno.Poslusajte je jos koji put.Dobra i autobiografska na neki nacin.Ubo ga je Gibonni tekstom i Bratos aranzmanom!
E vala i ti se navadio Cola,pa nikad stati... Nije to vise ni blizu onog sto si nekad bio,od kvaliteta pjesama,tekstova,itd.Jbg,sedma decenija,godine su to... Samo stancas albume,muzika koja se ne moze svrstati ni u jedan muzicki pravac. Dzaba sto imas glas jos uvijek kad su ti pjesme luk i voda.
Brega je upropastio Čolu...Čola,reci Bregi da se ne zajebava...!!! :)))
Vidi se taj rad Gibonnia uz odličan Čolin glas... U odnosu na one prethodne objavljene pjesme, ova ipak ima smisla...
"Сол"!? Зар Срби кажу "сол"? Пас м...
srbi kazu slama
Zdravko Colic, nova ploca i kaseta ! 😂
Za nekoga ko ima 66 godina glas ga odlicno sluzi . lijepa pijesma. cola je dobar momak uvijek bio. pozdrav nasem sarajevskom zlatnom decku
nije ovo Čola
Ko ovo sluša treba ga tužiti .
COLA JE TITO