Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino je vidjet' da se u ovoj državi nešto drugačije snimi, proizvede, producira, a ne samo folk, pop i rock. Samo naprijed! ps. PLJUVANJE U KOMENTARIMA KREĆE .. 3, 4 SAD!
Umjetnost!!!, a pljuvanje loicno da ce biti kad oni ne kontaju nista osim cece, seke, mece, mace i sl. Bozi svaka cast!
Muzika je dobra, to niko ne spori, ali njegova pojava je ono mislim stvarno odbijajuća. Ovo su Cece, Mece, i ostale lakrdije u muškom(ili ipak ženskom) obliku...
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
bozo - sevdah dedzal style
ovo nije sevdah,ovo nije ni "s"od sevdaha,ovo je neki Božin experiment
@New_member samo sam htio reci da bozo vec odavno ne promovise nista lijepo niti dobro. samo se uklapa u globalni djir. i to veoma uspjesno :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi pljuvači, to je kategorija koja bi, da kojim slučajem živi u Americi, glasala za Trumpa. To je taj profil, otprilike.
PRIKAZA DJECA GA SE PLAŠE
najgori su ovi pederi sa bogatim taticama
ORIGINAL@@@@ JE ISTI OVAKAV, MAJKU MU
Nemam pojma ko je taj Bilain, ali mi se svidja pjesma... Je li sevdah ili ne, buducnost ce pokazati. Lejlija mi je neprevazidjena :)
Još nisam skontao da li je davač ili primač?!
A šta imaš i kontati? Hoćeš Božu da zvekneš? 😅😅
@Dejan28 a mozda i da primi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nek mi ga tvoja mama fafne.
Bili jos jednom pokazo kakav je umjetnik
Pljuvanja svakako ima, ali ja kazem da covjek ima muda da pokaze ono sta voli i u cemu uziva, svakako ga podrzavam iako ne slusam. Deen takodjer, ne slusam ga ali covjek svima kaze u facu sta ima dok ovi misevi sto seruckaju ovuda i prave se zayebani saseru se u stvarnom zivotu. Bice minusa al ko vas za sto... :)
božo vrećo, tajni agent SANU-a
reufe djeca nam se smiju
Prikaza
pederčina
@Vicious izgleda ti volis da ti ga neko zatuca po šupku pederčino
Bpžo strikes again hahah :D (Y)
Svaka cast!