Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Došao je njima kraj haha
"Tece viiiiiiiino crveno venama mojim..." i sad ovaj Chipi nesto suplji da se nada boljoj muzici i vrijednostima a ovakvi ko on uhelacise rock'n roll. U zadnjih par godina jedini koji je napravio nesto mocno od starih "domacih" rokera je Bare ovo ostalo u par deka jadno, pravolinijski shablonski bezveze!
...e, jbt, i ovih betovena što se nafurali...uvališ mi neki šatro pobuna tekst, muziku/melodiju tečnu kao ladara na 3 cilindra i sad je to kvalitet i mjera urbanog i naprednog...ajd u***.
pa sto bi ko slusao i ove gluposti,kad su to vecinom sve neke balade nesto jadno..,nisam ni za turbo folk,ali mislim da ni ovi nemaju nista ponuditi,ima puno toga dobrog za slusati osim njih
A ovi su kao lijek za svačije probleme .....
Iz vaših usta u božije uši...👂
Pa gdje si , marshale, nismo se dugo vodjeli...!? Spreman za OK.coral?
E vala da hoću dočekati da ovaj 'TDI CRVENO DI FOLK' propadne više, rodio bih se.