U originalnoj postavi
9
Ponovo se okuplja bend Seven Up
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanci i Hercegovci, Sarajlije, ma svi mogući, radujmo se. Slušajmo našu muziku i ove legende, a ne Cvije i Odrede! SEVEN UP!
Super, svaka cast momci! ;)
Oni su mene uvijek podsjećali na grupu Backstreet boys, ŠTETA sto su prekinuli sa pjevanjem jer bili su ODLIČNI, gledajući njihove snimke uvijek se sjetim onih starih dobrih dana..ali ne vjerujem bas da ce biti neke koristi da se sastanu jer nece moci oziviti onaj duh sto su nekad imali, držim im fige da uspiju, momci samo NAPRIJED!
samo što više nisu toliko "up", koliko su bili. a sadašnji izgled FB je suvišno i komentarisati
sAMO NAPRIJED FUKI
a sto mrzim ljubomorne ljude. pola vas je ljubomorno sto nema sluha i sto nema veze za muziku. ljubomorni ste na ovu omladinu koja je u 3-4 godine postala popularnija nego sto cete vi ikada biti. pa se tjesite tim da je ovo sta oni rade "naprdjavanje", a da pravi muskarci kopaju jarke i postavljaju kanalizacijske cijevi...
buhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahhhahhahahahahahahah i jos jednom buhhahahahahhahhahahahahahahhhahahahahahah pogledaj re ta r da al se obradovashe u pm kad su to uveli internet u psihijatrijskim ustanovama i specijalnim skolama jb te booooooooooog pa nije ni chudo sto nam je zemlja u ovom ku r cu kad ovakva publika i amfinitet iste plizni planetom UMRITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MUTAAAAAAAAVCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII DOK VAM LILO I DEEN PLESU NA GROBU :)))))
kupit cu vam album u znak podrske.
kako se zove ovaj prvi s lijeva, ispod lile na ovoj slici? hahah
jedva cekam.
uslov za članstvo - što retardiraniji nadimak
Fanovi ove grupe svi zajedno mogu stat u kombi za Faletice...cuj reuninon:-) Eeee Lilo Lilo Sigurno jedan od predznaka smaka svijeta:-)
Neka ih vala vežu me za djetinjstvo (nadam se da će manje uvijat kukovima )
tek sad vidim da su ovi fakat dobro prelasli i da ovo nije bilo toliko lose.. nek im je sa srecom
probudi me jer mislim da sanjam, ostao sam bez tebe jaa
Drago mi je sto se ponovo okupljaju. Kao djete sam volio njihove pjesme i dosta sam ih slusao. Ali ne znam,mislim da bez deena ipaj to nije to...on je bio po meni njihov najbolji pjevac i ikona te grupe.