Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosanka ko ibrahimovic :)
Vid što brišu komentare, rekoh Bosna joj dala sve ko mnogim našim gladnim, nezaposlenim, siromašnim....
Ibrahimoviću je mama iz Zadra, njoj su oboje iz BiH, Ibra je napolica;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...oči da se izgubiš u njima :)
I cetrnaest godina...
...i sa 50 će 'vako izgledat :)...slabo si upakovao insinuaciju, majstore :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Lijepa, mlada i veoma ambiciozna djevojka - bravo Larisa! Svaka cast!
Niko nikad nece ovu pjesmu otpjevati kao maestro H.Polovina.
ajd joj objasni " ubit ce te promaha " evo dukat !
Niču djeca Bosanska,širom svjeta razasuta. Niču i ne samo to nego su izuzetno uspješna i ponosna.Zavidnici su teška hasta,a njima niko ne valja. Ima ih po čitavu dunjaluku,razasuti unaprijed osuđeni. Što od katila,što od svojih zavidnika.Pročitajte i razmislite kakav je to osjećaj,kada joj se sve "otvorilo".Kada je shvatila težinu i dubinu emocije iza onog "što te nema". A vi po običaju,bljuvotine,vrijeđanja,nacionalističko iživlavanje i mržnja.Neograničena i nevjerovatna mržnja. Jad i bijeda zamotana u srpsko-hrvatsko nacionalističko koketiranje.A mrzite se.Jedino što vas spaja i sjedinjuje je mržnja prema svemo što Bosnu afirmiše. Nema veze šta je,muzika sport sevdah ili politika.Pisci i pjesnici.Važno je da vi svojim bolesnim dušama date malo oduška. Sada će navaliti i pismeni i nepismeni,ostrašćeni četničići i poneki ustaša. Sada će i filozofi i zavidnici u Bošnjaka da se nađu prozvani, a zavidnik je hasta teška..
...sve si lijepo rekao, osim ove romantičarske idealizacije bosne...
@Mirza, kako je lijepo procitati nekada I glas razuma ovdje, nepomucenog mrznjom! Hvala ti!
www.spoted.ba registruj se i upoznaj se !!!
@Villakristina vjeruj mi to bi bila šteta, veća od neprovedbe presude Sejdić i Finci xD hahahha O ukisima se ne raspravlja, tačno , no ipak Vašim komentarom upravo pokušavate započeti raspravu; kao što ste Vi iznijeli mišljenje i ja sam i što sada ?! No hard feelings woman !
predivno pjeva, prelijepa je, sve u superlativu, sto su ti bosanski geni :)
Ako je ovo prelijepo ja sad odoh na Bosmal da se bacim s nj* Djevojka je prosječna, trideset ljepših se može naći duž Ferhadije . TRŠ. Eto zašto lijepo i gubi smisao !
@Sandzaklija : totalno! Više mi je pun kofer te silne ljepote, takozvane.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ona promovise svedsku u nasoj zemlji... prava patriotkinja
drago mi je da je prava šveđanka vidi se po prezimenu to sve najbolje za švedsku ovo su pravi patrioti,.
emina brka jes ti ona sto studira po dijaspori nesto gledam ove tvoje komentare ja kakve gluposti valjas da bog mili sacuva stolicno se ponasas samo kontriras nebil snekim usla u polemiku kako primitivno davno sam ja reko da ute treba zivog mesa nagurat
dobro znas o kojim "Muslimanima" ja pricam... onima koji pricaju srpskom jezikom kao sto ti i ja... a reci mi koliko ih se izjasnjavali kao bosanci i hercegovci na proslom popisom?
@Ivo Andrić Evo ti nešto na srpskom...Jel se sećaš Miko,onu našu kravu Milavu,što ćuvašmo,pokraj reku Moravu,ja gu držau ti gu j..bau...eto to ti je srpski jazik,panjemajuš????? Bu
STO SE TICE OCIJU....MISLIM DA NOSI SOCIVA ....AH ZALJUBIO SAM SE IAKO JE MALO MLADJA.......
haj bogati, koji mjesec nije problem:)
STA CU KAD SAM NAPALJEN KO 15-GODISNJAK....HOCE MI SE
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
prekrasno
@toni: ne brini, dosta je Tesla uradio za Srbiju i Srbe...
Onako malo "kontam" sta bi bilo da je bilo? Tesla je bio genije u svom poslu ali nesposoan ( kao i vecina nasih pametnih) za posao. On i Edison su bili konkurenti. Bez Tesle svijet ne bio ono sto jeste ali je umro siromasan. Edison je bio jedan od osnivaca GM ,danas jedne od najvecih firmi u svijetu. Sta bi bilo da je Tesla bio poslovno sposoban pa na balkanu osnovao nesto slicno?
nije Edison osnovao GM (General Motors) nego GE (General Electric)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma ona je meni lijepa ko lutka.. a obzirom da se u danasnje vrijeme muzika "gleda" a ne slusa.. za mene je uspjela... nasa djeca gdje god da odu uvijek uspiju, mi smo kako kazu "rasadnik talenata".. ali nazalost i rastjerivac istih.. uzgojimo dobru "sortu" i onda je poklonimo drugom.. dobro ova cura je rodjena van BiH.. ali ima i ovog o cemu ja pricam... ne damo priliku mladim da ovdje postignu bilo sta.. naravno da prdonje na vlasti sto duze muntaju nas levate...
Ja nisam bio ni cuo glas a vec me odusevila :)