Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
onaj njihov lijepi sound..
dobri su skroz...
Djelo vjernih fanova, koje čine tri člana benda...sala mala, fina pjesmica :)
meni je lipo :D
www.renesansnakraljevstva.com
Da se prepadnes sta neki ljudi slusaju. Jedan jos izvlaci nekakve stihove "ofarbana trulez....." Toliko smo se srozali da nam nema spasa. Ako je ovo urbana, rock varijanta, nije ni cudo sto narodnjaci drmaju.
idi slusaj gusle i bubaj glavom od zid na sta si i naviko,instrumenti sa vise zica stvaraju konfuziju u tvojoj glavi
@Dr. F.... Sta tebi bi? Da nisi clan ovog benda? Ako jesi, izvini. Samo naprijed! Buducnost je pred vama.
punkt je odlicna grupa,vraca me u srednju skolu kad su odprilike poceli, jedna od najjacih pjesama po mom misljenju je UTVARE, tekst ko stvoren za sadasnje vrijeme i prilike, Ofarbana trulez ulicama odzvanja ustajalo vrijeme tiho danak uzima Sta je to sa ljudima !!!
Ti si onda pravo mator :) Inace i sami momci iz benda su izjavili kako im je to najdraza pjesma, valjda jer su pogodili bit naseg drustva
pa sad,mator je malo JAKA rijec,RECIMO da sam poput IBrahimovica,na zalasku karijere :):) et vidis nisam znao za to,ma ja se najezim od te pjesme,svaka rijec pogadja u sredinu , Dugo vec to sanjam utvare me progone sve te crne rijeke nekuda me odnose Ispruzene ruke uzalud dozivaju mir koji ce doci godinama kasnije
Drago mi je da su se i oni opet okupili kao i Konvoj, momci samo naprijed, dosta je vise ovih narodnjka
MARS NARODNJACIMA IZ SARAJEVA!
mars narodnjacima i rokerima iz Sarajeva
PRIKAŽI ODGOVORE (14)