Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Promocija u Slogi :D
bravo emire, bravo đule, samo naprijed, samo snimajte i samo svirajte. odlican video. edin
sjoooo, koji je ovaj emir jadnik, luzer i kompleksaš-taj po čitave dane šalje mailove i dosađuje novinarima, glasa za sebe, laže, petlja-povraća mi se od njega.
Super, samo neka se svira, radi, zabavlja. Svaka cast Emiru, Djuletu, PrimeTime-u.
@ bice bolje Na.pu.s.i. se k.u.r.c.a filozofE.
\"Pa eto nako. Pjesma je tralalla, glava zaboli od \"nacrtaj mi ljubav\" po 200.000 put. Prlicno bezlicna. Oni dijelovi spota u hali pa eto aj tehnicki su kao i ok, imaju kakvu takvu dinamiku, dakle ako izuzmemo da je ovo jedno milioniti spot cije se radnja odvija u kakvoj tvornici, uredu je. Dijelovi na bijelom gdje se ona djecica mazaju bojama ne treba ni komentarisati. Sve prsti od emocija. Boja se razliva na sve strane, objektiv kamere umrljan bojama, smijeh, zivotna radost...nista od toga ...ko mrtva puhala umocena u tempere....eto. Dobro je valjda. \" Pa ko je sad pa ovaj strucnjak?!?! haha Kako ste jadni samo! haha
Pjesma za raju do 12. godine.
nacrtaj mi ljubav :D nice.
Pa eto nako. Pjesma je tralalla, glava zaboli od \"nacrtaj mi ljubav\" po 200.000 put. Prlicno bezlicna. Oni dijelovi spota u hali pa eto aj tehnicki su kao i ok, imaju kakvu takvu dinamiku, dakle ako izuzmemo da je ovo jedno milioniti spot cije se radnja odvija u kakvoj tvornici, uredu je. Dijelovi na bijelom gdje se ona djecica mazaju bojama ne treba ni komentarisati. Sve prsti od emocija. Boja se razliva na sve strane, objektiv kamere umrljan bojama, smijeh, zivotna radost...nista od toga ...ko mrtva puhala umocena u tempere....eto. Dobro je valjda.
Ko je ovaj pasha?!?! \"Za mene je aranzman pravo los, i losa produkcja pjesme. Podsjeca na Lakn parvi alubm(produkcija). A Dule ravi Bono wannabe can je i sve pokrete njegove skinuo :D hahahahah \" Nema nista zabavnije od ovog foruma,kakvi ste vi samo shoshoni maloumni! hvala vam na ovoj predivnoj zabavi!
Za mene je aranzman pravo los, i losa produkcja pjesme. Podsjeca na Lakn parvi alubm(produkcija). A Dule ravi Bono wannabe can je i sve pokrete njegove skinuo :D hahahahah
Dunja Pasic, idol je nas. Prelijepa mlada,otkacena djevojka. Svaka ti cast malena! (ljepotica u bijeloj haljini)
Najjaci rock spot, najjaci rock band. Najjaci rockeri!!! Viva EFC
JA SHOSHANIRANOG SPOTA ZEBO LIMI!!!
http://www.youtube.com/watch?v=3hS8Af4n7jg
Dva pogrešna lika u pogrešnoj pjesmi i pogrešnom spotu. (Evo me ko Jonesko). Đule i njegova grupica imaju MOŽDA dvije slušljive pjesme, a ovaj Emir forsira muziku a totalno je netalentovan (bar za pjevanje). Uglavnom, nemoguće je slušati ovoliku količinu sranja.
To legendo, samo deri