Promocija u Slozi
0

FOTO+VIDEO / Pogledajte Đuleta i Emira u spotu za pjesmu "Nacrtaj mi ljubav"

Sarajevo-x.com
(Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com,)
U sarajevskom klubu Cinemas/Sloga danas je održana promocija novog spota benda Emir & Frozen Camels za pjesmu "Nacrtaj mi ljubav", na kojoj gostuje Đule iz grupe Van Gogh.

Spot je sniman na više lokacija u Sarajevu, u organizaciji sarajevske producentske kuće Prime Time, koja je preuzela cjelokupnu produkciju ovog projekta. Na snimanju je radila višečlana ekipa predvođena jednim od najboljih bh. snimatelja, Almirom Đikolijem.

U spotu se također pojavljuju i manekeni Ernadin Porča i Dunja Pašić, a za styling benda se pobrinuo poznati dizajner Istok Bratić, kao i Ema Alagić.

Fotografije sa snimanja su zasluga fotografa Elvina Kosove.

Na promociji su govorili frontmen grupe Emir & Frozen Camels, Emir Bukovica, zatim Đule iz Van Gogha i Adnan Ćuhara iz Prime Time produkcije.

"Ovo je svakako jedna od najboljih ekipa sa kojom sam snimao videospotove, što me raduje, jer je lijepa spoznaja da se i tu kod nas mogu naći ovakvi profesionalci. Također sam sretan da je za ovu ljubavnu pjesmu, na kojoj gostuje Đule, snimljen spot, a rekao bih da je ova saradnja sama po sebi došla kao kruna našeg dvadesetpetogodišnjeg prijateljstva", rekao je Bukovica.