Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta se ova odlala golotinji?! Bila nesto cedna , fina cura, sad i ona vidjela da dans nema nista bez gole guzice. Pocela mi je ici na zivce !
Ma ne mogu ja ovo da gledam...ona je meni sexy ko genitalni herpes...jbt niđe veze.
ko genitalni herpes, e svašta.
Ma ne kažem ja da ona nije lijepa...naprotiv. Al sexy i to nešto što se trudi sada da bude (skidanjem i nekom muzikom) mi nekako,nikako ne ide uz nju. Bolja je bila(bar meni) dok je bila povučenija i mane gola,a i ova muzika mi vuče na TF.
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
oj pjesme hahaha očaj živi
Samo ses danas prolazi malo se .......ses
XXX PORN
rozga ostala bez mozga al nema veze milo je to celjade
Seksipilna je isto daska za peglanje kad joj skines onu platnenu navlaku. Fonasi i gu.zo.vi su joj valjda ostali u drugom spotu pa nije imala sta specijalno da pokaze. Prvo je bila fina, sad se nalo skinula pa ce da skonta da nema sta da pokaze, onda ide posjeta plastishi, pa malo guza, malo usne, malo fonasi. Medjutim u to ce godine i gravitacija da ucine svoje i opet ce biti bezveze samo sa velikim fonasi i "prirodno" napucenim usnama.
Nije ovo prava ljepota koju nam je podarena, ona kad trebala biti pokrivena kao i svaka zaena na ovome dunjaluku, to je prava ljepota, ovo sto vodite je grijeh zbog kojeg ce one sve biti kaznjene na onome svijetu
Cim je u spotu gologuza, znas da je pjesma ni za k.... (spot jest)
jelena rozga je jako lijepa. ko i većina dalmatinki.
...a...vi ste brojali odjevne kombinacije? :)
možda su pomogli u odabiru :)