Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo Sarajevsko i Tuzlansko valja ostalo smece .Dusmani bi zeljeli da se Sarajevska pivara ugasi a da se u toci Karlovacko, Lasko...... E nece moci , nase podrzavati!!!
SAMO DOMAĆE PIVO JE DOBRO PIVO, OVA OSTALA SU SMEĆE NAJGORE
jaka ova sa slike 3
Samo veselp.....POZDRAV OSLOBODJENOM SARAJEVU..!!
to sto negdje ima alkohola a negdje ne po gradu samo je plus za pluralizam grada i jedno drugom ne smeta pa sta ko voli nek izvoli, i znaci da ima mjesta za sve i svakoga..to bi topla braca valjda trebala podrzati oni su za razlicitosti i uvazavanje svega, ne budite licemjerni sad.
sve super nego gdje su brkovi
Kakav je magnifico kralj.
ne znam o cemu pricaju jedni i drugi po pitanju alkohola...alkohola ima na svakom cosku po gradu i ne nema serijatske policije, a s druge strane ima i mjesta gdje se ne toci ali kretenu to svakako nisu barovi n im jesta za nocne izlaske i sl. vec neke slasticarne, neki kafici i sl., pa ko sta voli neka izvoli. znaci ima mjesta za svakog.
Oka nisam sklopio hebo li vas Hir aj kam, hir aj go.