Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..a da je vidi babo?..
Jel ovo onaj mumin Pocko organizovao? Pa jasta....organizuje festival gdje ce se opiti hiljade Bosnjaka i na tome uzeti pare a po fejzbuku uvjek ima zamjerki na dublji dekolte i casu vina u zenskm rukama! Sto ne mogu .urceve price!!!!
Samo nek je anarhije i veselja
sto se lozite ba? Trazite neki liberalizam, pa eto ti ga. Niko tebi ne brani da ides klanjas, molis, sta ja znam; isto tako nece meni niko braniti da pikem, pusim
Pivce za zivce :D
Sponzorski članak Carlsberg Srbija, samo njihove pive.
ovo neki kongres SDA i njihovih sljedbenika
Festival lošeg piva.
Aa za par dana za ramazan svi poste, svi vijernici! :-D
Ja govorim za vecinu licemjera. Pravog vjernika nikad ne bih uvrijedila. Ne potezi mi ta nacionalna, vjerska pitanja nemam namjeru da ulazim u raspravu u tim vodama. Ateiste,katolike i ostale nisam ni spomenula!
Ovo se odnosilo na one sto piju ovako pa onda poste i tebi sole pamet tih mjesec dana kakav si izasao, sto si jeo u javnosti, nametanje nekih pravila a poslije opet nastave piti i biti svakakvi.o tome pricam!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)