Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da te nije Alija ja bi svjelo zvao mrakom
Apelujem za sve BiH pjevace da ne idu u srbiju ne trebaju nam njihove pare, bolje je da srpski pjevaci dodju ovdje kod nas da nam uzmu nase.
Dino volu lovu.
Svaka cast Dino.....vole te tvoji bosanci :)
Pricaj u siframa ;-) Protiv kojeg svog naroda? :-)
Sarajevski Kanton, imam izmedju 17-25 godina. Zivim u Njemackoj
PRIKAŽI ODGOVORE (30)
Dino je veliki umjetnik ,vjernik ,covjek i bosnjak.Svaki bosnjak treba biti ponosan na ovakvu velicinu i dragulj koji imamo.Ali mi kao po obicaju pljujemo li,pljujemo po svome.Uporedite dinine pjesme,muziku,tekstove sa bilo kojim drugim pjevacem,razlika je ogromna.Bolje tekstove ni sam Krleza ne bi napisao .Ljudi a posebno Bosnjaci divite se ovom covjeku i ponosite se njime.Dino lave sve najbolje ti zelim,ne osvrci se na ove negativne komentare i,papke.
hahahaha..haj sve, al' cuj dino vjernik..kakav?instant na baterije naravno..da se razumijemo, nemam nista protiv dine nit' se zamaram nesto gdje svira i to...pjesme su slusljive tako da meni dosta...na koncert naravno ne bih isao (iako jesam al' 89. u zetri)...
Dino, Elwedin Govno
Sisaj mu karu picko cetnicka !!!
Pjevaj Dino, boli te qrac, pjevo ti u Sarajevu ili Beogradu, ko te voli, volit ce te svejedno. Kako nisam bila u Sarajevu, nadam se d ce mi se posrecit bar do Bg da odem da te slusam.
Objasnila !
Dino je evropska zvijezda,to je sada više nego očigledno. Budimo ponosni na tu činjenicu!
Seljoberi ne razumiju,djaba ti sve !
Kako evropska, ako mu publiku po evropi cine balkanci?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Najveca Zvijezda BiH svih vremena.
nece on nikad pjevat u bg...e jesmo ovce bas nas treba šišat.
dino plagijatoru idi na srpsku farmu,tamo ti je mjesto
dedo merlin :)
http://www.zenith-muenchen.de/programm/ DINO MERLIN Samstag, 28.11.2015 Einlass: 20:00 | Beginn: 21:00 Tickets: VVK ab 30,00 € Veranstalter: ...dvamedia.tv::: Telefon: 089/200 41 558
najbolje bi bilo samo da kucke skitalice mu dodju...
Dino pokloni koji dinar Šešelju i kompaniji da se brane u Hagu jade od čovjeka fujjj
upravo tako Pro