Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bih ga dzabe ni na Torrentu skinuo.
haver iz mahale
gle vukova sto su se nakacili na komentar xD pisac je htio reci, nece djabe da ga na torrentu skida nego na drugom nekom liku :)
Ko smije da klikne i presluša, nek se vrati i prepriča nam. Ako preživi.
taj ko preslusa ,ako prezivi bice gluv
Ma njegovo poznato cviljenje i mjaukanje, i jos poznatije naglasavanje i otezanje samoglasnika "e" na svakom mjestu u pjesmi.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
jadnik nije svjestan svoje nesvijesti
Mlađahnog Backovića može da sluša samo uža porodica ali on za to ne haje jer troškove oko snimanja njegovih budalaština ionako ne snosi on nego rekla bih sve je to sa grbače ovog jadnog naroda. Nije čak ni prosječan izvođač, ko voli neka ga sluša.
Kome se ne svidja nek ne slusa.problem rijesen...svako imam pravo na svoj zivot i da ga kreira onako kako hoce...
Mudža he Deen
me me me me me opet ovaj Deen bleji ….
Mali Fudo: babo ja sam gay, volim da mi velika qrcina polako razdire utrobu... Zaim: nema veze kceri, ne zamjeri ti babo... Nego hajde ti studiraj u Milanu, ima babo para od budzetasa... ovdje te niko ne shvata...
i feel a thunder again too
Htio Zaim Zagi nazor sina pjevaca cak isao I u Zagreb da kupi pisanu potvrdu od pokojnog Djordja Novkovica da mu sin zna pjevati ...a dobio prvoklasnog pedera!
pravo dobar tekst.
pa jbt čitava pjesma samo jedna rečenica....
kada Kemal Malovčić , doajen muzike :D izda novi album niko ništa ne objavljuje, a kada se neke gluposti zapadnjačke pojave odmah na naslovnicu
Koga to zanima?
aj fil saaaaaaameeeerrrr eeeeeeggeeeeeejnn hahahahahahahaha
jbm mu materesinu od poreza gradjana kantona sarajevo uplacuje mu se socijalno i zdravstveno,gradjani sarajeva kad ga vide na ulici trebaju ga pljuvati
hahaha, koje ste pare uzeli za reklamu. :-D