Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona je Tatarkinja a voli Ukrajinu i ponosno nosi njihovu zastavu, a kod nas Srpski djikani zive u Istocnom Sarajevu, rade u Sarajevu, i nevoli BiH.... Sve ti govori o kakvom narodu se radi. Boze pomozi narodu koji zivi sa njima..
Gdje su srbi tu nema zivota nasa najveca kazna je sto zivimo sa srbima u istoj drzavi zato se moramo sto prije odvojiti od srba i ograditi se zidovima i zicom od srba jer je to bolesni narod u dnk kodom.
Ja bi im predlozio, ako vec ne vole BiH, a hoce da budu srbi, nek odu u Srbiju,
Poznavajuci stav zapadnog starog kontinenta prema Rusiji, neutralno gledajuci, ne mogu se oteti osjecaju, da je pobjednik politicni motivirano izabran. Trudim se, ali...
"Potpuno ludilo", dobro je i rekla :D
i ja sam na rubu evo da se userem ako ne pozurim
iako rizikujem da pokupim kamaru minusa, meni se je gledano muzički i scenski najviše svidio Rus i oni rokeri s Kipra. Presuđuju glasovi onih koji lako posežu za telefonom a žive i rade van svoje domovine (Poljska) ili onih koji nesumnjivo mnogo mrze Ruse, a ima ih dosta izgleda... besmisleno trošenje para
Ukrajina pobijedi sa pjesmom "1944.", a Fazla sa pjesmom Sva bol svijeta završio 16. To je ta Europa.
Pa nije dzaba premijer Svedske princip naše i samo naše na razgovor , dao do znanja da ima još normalnih i slobodarskih nacija na svijetu.Sad je na nama da dogodine u Ukrajinu pošaljemo Zmaja od Sipova da na binu istjera polufinaliste sa koride Jablana , Barona , Lozonju i Rudonju i da ih išiba i izurlice na njih i nešto malo odsvira na frulici.
Australija, Belgija i Jamala su se zaista isticale ove godine. Pobjednicka pjesma predivna, osjecajna, puna energije. Zasluzena.pobjeda, a vi vjeciti negativci i kriticarri vama svakako nikad nista ne valja pa jedite g....
Jos jedna tema na kojoj ruske sluge, Srbi, mogu nesmetano da kmece o politickim namjestaljkama..
Patetika.
Ima li u pjesmi zašto su protjerani sa Krima?
@3iksa protjerali 200,000 Tatarskih Muslimana zbog njihovog saveza sa nacistima i tako ih osudili na smrti i genocid. Znaci treba 140 miliona Rusa protjerati zbog Sovjetskog terorizma nad Poljacima, Estoncima, Litvancima, Fincima, Cecenima, itd??? Istina je kompleksna, Sovjetski savez u Moskvi je bio puno gori od nacisticke Njemacke za mnoge, prema tome nije ni cudo sto su se skoro svi radovali dolazak Nacista u Istocnoj Evropi.
@BalkanPrince2 čekaj, ti stvarno očekujes od države koja je izgubila 20 miliona ljudi u 2 sv. ratu da ima razumijevanja za 200000 tatara i njihov dil sa nacistima? Smrad nacizma se ponovo širi Evropom i postalo je politički korektno izjednačavati Crvenu Armiju sa vermahtom. A nije ih moguće izjednačiti.
Istina je ta da ovde pomaže samo Zmaj od Šipova da na binu istjera polufinaliste sa koride , Jablana , Rudonju , Barona i Lozonju i da ih šiba i urliče na njih minut dva dok ne nestane slike.
hahaha kakvo razocarenje za Bosnjake, djevojka se zove Suzana a ne Dzemila :))))
Ti nisi nista razumjela. ;o)))
@Shinok .... 😋😂😂😂
Ma razumijemo dušo , da je Ukrajina 93 imala telefone i vi bi nama dali 12 i nazvali da pitate kako smo.
Kud se na vrijeme ne sjetismo da pošaljemo Duduka da odreve onu jučerašnju o kurčenju (od Kitića)....
@halal passat........ 2 miliona % bi pobijedili ...
Kud se na vrijeme ne sjetismo da pošaljemo Duduka da odreve onu jučerašnju o kurčenju (od Kitića)....