Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto nek je bolja AJVAR SAM PROŽDRNLA xD nidje veze...
@pepi Ne bi da te razočaram ali ne daju se oskari za novinarstvo. Nemoj ovako nešto iznositi u javnost jer će Klix da napravi senzacionalnu vijest, nešto tipa: "Senzacionalo! Iz ekskluzivnih izvora poznatih redakciji Klix-a! Klix.ba dobija Oskara za istraživačko novinarstvo!"
http://www.youtube.com/watch?v=zzfQwXEqYaI
Nevjerovatna, šokantna i brutalna vijest.
IT'S FRIDAY FRIDAY I'M SO SLUTTY ON FRDAY
Metn'o bi joj ga bez bismile.
zbog velkog svjetskog rezultata koje postiže pri informisanju BH javnosti u redakciju portala klix.ba naredni 12 mjeseci kao volonter dolazi na praksu Christiane Amanpour, iz CNN se zahvljuju klix.ba zbog toga što su našli razumjevanja i omogućili usavršavanje njihovoj kolegici .
@thorin ...pa zar ne znaš da je klix provalio watergate...pošli kod nagiba po pitu i eto...ostalo je povijest...
Ne vrijedjaj Mali slager, prijatelju. :-) To je bio kultni djeciji festival koji je obiljezio brojne generacije. Za ovu malu bi se prije moglo reci "I have money for the production, so I do have a talent". Milion drugih koji stvarno imaju talent nemaju sansu jer su bez love, na zalost...
joj stoput vratih na dio kad njih tri plešu stojeći na zadnjem sjedištu :D pa šta je ono majko mila?? oplakah :'D
Woowww kakva informacija, trebate dobiti Oskara za ovo, ccc
#LoveSosa
mali slager :D