Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dere guzove. Svaka čast ljudi
Wow , kako dobro :-)
vidi se ko su vam uzori,ovo odkida,gitare ubise - sve u svemu stvarcuga i po
Deracina prava,ala ministry. Bravo,klap,klap,klap
UBI
Life and death, The loudest silence,...., Bosna je uvijek bila mjesto originalnijih muzickih radjanja, i ne samo muzickih,... Svjetlija buducnost ceka sve nas: treba se boriti za prave vrijednosti, misliti i na druge,..., zivjeti i pjevati. To je to Harise. Sumirano.
@BH_Faraonhevi metal na klixu,soulfly na klixu,hypocrisy na klixu,toxicdeath i festival of mutilation na klixu,utimativna pobjeda,winner,hhahahah.Momcima kapa dole,al ga zakucase,sad treš mejnstrim u BIH!!!!11 ;D
Tačno sam se isprepado, ali vidi se da rasturaju - šta god da je ovo.
@SASAL heej jesi saban,oklen si ti mali?