Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je po kladionicama u finalu bi bili real i barca
preporuka dine merlina !
Mislim, nemojte tako, ako kampanja košta 300.000,00 KM onda mora da je dobra pjesma, jer ipak su to pare nas poreznik obveznika i koriste se u promociju naše zemlje a ne u lične promotivne svrhe a ko pjeva najmanje je bitno!
PJESMA JE KATASTROFA A MAJA NIJE
možda što je kriminalna?
Ja bio oderao Maju Čengić!
Neka se gola skine na pozornici ako nista ne upali!
znači imamo šanse!
HAHAHA...ZATO STO JE DOBRA PJESMA HAHAHA...PA OVO NI U HALI NE TREBA SLUSATI :)
joj kako bi odero ovu Mayu
Samo što kladionice u računicu nisu uvele dijasporu ;)
MA KAKVA ONA I KO JE UOPŠTE ONA I KO JE PREDLOŽI ZA EUROSONG,BOŽE SAČUVAJ.
ahaha, cuj ni do finala nece doci. ma i bolje. a mozda bas sad i pobjedi, jer prethodnih godina kada je kix hvalio nase pjesme i kada je govorio da dobro kotiraju na kladionicama, krahirale su. sta god oni napisu, desi se suprotno.
maya kar
Dabogda bili zadnji kad ovakve anonimuse saljemo, izdas jednu dvije pjesme i odmah na evroviziju, Mame nabijem onoj Maji i onom derpeu sa bhta