Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poke-lopto kreeeniiii!
Treecko! Use your Tail Slap attack!
bullet seed
nema treecko napad tail slap, ima tail whip na pocetku
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma prejako, vratilo me 12 godina u nazad, kako sam samo volio prvu sezonu pokemona, i prešao sve igre pokemona na gameboyu i nintendu. Bilo je to lijepo vrijeme.,
smucalo, ja sam najvise voljela carizarda, podsjeca me na mene :D
pa jest carizard je bio najjaci u prvoj sezoni samo nije htio da sluša Aša jer je bio prejak a ovaj imo premalo bedzeva pa ga nije mogao kontrolisat, jel zbog toga te podsjeca na tebe sto ne slusa ili zato što je vatreni pokemon? I meni je čarizard najbolji bio.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I ovaj Klix postao pokemon,ne zna više koje vijesti će stavljati na svoj portal!!!
Ma ne može se prevazići ona stara uvodna špica Pokemona na hrvatskom. Želim biti najveći kao niko do sad... mislim da su sva djeca pjevala kada je počinjao crtani.
al su zato na hayatu ZMBT se posluzili melodijom :D
Niko kao Žak Houdek! :D
Znaš li ti kako on pije tablete? - S majonezom.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ah ti banovani :P
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ko je taj pokemon?to je pikacu:-)
PIKA PIKA :)
sweet:-)
zapkao sam kako je driljivo