Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toni WeCetinski i najnoviji hit "Puče vodokotlična špaga a čeka mi ispred draga". OD DANAS U PRODAJI.GRATIS: ROLNA PAPIRA UZ CD.
❤❤
Pjesma Willmoth Houdinija Black But Sweet iz 1931 godine https://www.youtube.com/watch?v=LuVt2Qq6-ro Shantel obradjuje pjesmu 2003 godine pod imenom Bucovina https://www.discogs.com/Shantel-Bucovina/release/207917 Vlasnik autorskih prava na Bucovina kao Nosaca Zvuka I Copyrighta je https://www.discogs.com/label/16789-Essay-Recordings
Ovo nije njihova traka. Obradili su traku koja je izašla prije skoro 10 godina. https://www.youtube.com/watch?v=8lvCB8qguoY Inače čestitke, samo nek se lomi
rijetka je danas muzika koja se sluša.danas pjevači više pričaju o albumima,ko im radi spot,ko ima je menadžer,je li pjesma autobiografska,laprdaju po naprdihanama,na kraju znaš da je pjevač a nikad nisi čuo pjesmu,a i bolje da je ne čujemo.
Svaka čast.
Svaka,čast,sarajevskom,dvojcu,najbloljem,Drop,Department,,tj,diđejevima,kao,što,su,Ademir,Alibegović,i,Alen,Čustović.Čestitam,na,maskoti,i,simbolu,Zimskih,olimpijskih,igara,u,Sarajevu,84,i,na,pjesmi,Bukovina.Trud,se,ovaj,isplatio,odlični,ste,budite,još,bolji,u,afirmisanju,bosansko,hercegovačke,dens,elektronske,scene.