Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači totalni poraz od mega šunda i neukusa. Žalosno... ali ovo samo pokazuje u kakvom vremenu živimo i šta možemo očekivati u budućnosti
@RiktasHere Jel ti sviju ti Eminema poredis sa ovom dvojicom autotjundzija? Pa stvarno...
tebi niko ne brani, odvali sabana i sinana legendo!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Katastrofa, koliko se kriteriji ukusa spustili. Takvi likovi, nepismeni novinari, Zadruga, profuknjače i tzv navijači, vode društvo u sigurnu propast. Još oplemeniti kladionicama i kraj !!!
Ne mozete shvatiti da je to novi trend muzike. Za Jalu nemam sta drugo reci nego svaka cast. Covjek koji je uspio od nule. Momak za ustat i pohvalit ga.
Idemo omladinooo, alkohol, droga, ku*ve, s*x, kriminal, dignite rukice gore
Gdje je taj meteor više haman ga zaslužujemo
Bal je kralj - naziv albuma.
Boze sacuvaj, paglu mladezi
Mene je stid mene kad ih vidim.
Motaj kablove gasi struju....😭😭😭
Pricajte vi sta hocete, ali oni su uspjeli i zive bolje nego citavo stanovnistvo u Bosni i Hercegovini
Hajmo jadovi hejtajte, niste ludi da se pozabavite sobom, lakse je ovde prosipat pamet... Ovo su ponosi nacije, ovakvi zajedno sa Dzekom i jos pojedinim su razlozi zasto ostatak svijeta makar zna da postojimo tamo negdje u pm... Dok politicari kradu i sire mrznju maloumnicima ovi ljudi radom i trudom napravise ime da odjekuje Evropom.. Priznajte to sebi, lakse ce vam bit da i od svog zivota nesta napravite. Al ipak kazem lakse je ovde srat, pronace se mnogi cim dislajkaju com 😘
A nista zatvor?
Bravo dileri i klosari
Buba je tehnički jedan od najboljih rapera na Balkanu. Na starim stvarima razbija, ali tada niste ni znali za njega. Sad kad autotjunira, svi znaju ko je. Napokon se hobi pretvorio u posao. Zato sada lijepo živi od svog rada. Nije naš muzički ukus mjera svijeta. Niti je za svaki uzrast. Nisam ljubitelj žanra, ali izuzetno cijenim kad neko živi od svog rada, posebno u muzici i generalno umjetnosti.
Turbofolk za debile
Nego sto su oni jos na slobodi?
Niste vi ni R od repera. Komercijala za dječurliju i tekst nabrajanje brandova odjeće, nakita, obuće, automobila...