Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pink je mina, deen je derpe
pink je krava christina je najbolja, let s get dirrty
Deen je zaista grozan a i PEDER!!!!!!! A to za christinu..............hej ljudi pa valjda je najvazniji glas pa onda ostalo....kakva je onda ona pjevacica ako nezna pjevat a ovu provalu ko je napiso ocrnio se materemi...........!!!!!!11 hehehehehehehehe
Deen nije peder!!!! Ja kako vidim citavo je vrijeme s curama a vi koji ste s drugovima vi ste pederi!!! Deen je najbolji pjevac u Srbiji i Crnoj Gori i u Hrvatskoj a o Bosni da ne pricamo a najbolja je pjevacica definitivno Irina!!
Pink je luda 300%,to mi se svidja i zato je rado slusam,a narocito gledam!PINKY!
DEEN JESTE PEDER.....
ja kobile, treba joj jednu vaspitno popravnu sljagu iza uha odalamit'
Pink samo sramoti i degradira zenski rod sa takvim nastupima koji ukljucuju striptizete i sl. Sramota. Mada obje imaju fenomenalne glasove, Christina je veci covjek.
ma deen je koka za nju
PINK rock´s..lov ya girl
Pa dobro bolan dokad vi mislite prepisivati vijesti sa index.hr? Šta, vi mislite da mi ne znamo koristiti internet pa vaš sajt doživljavamo kao vrhunac istog? Pošto nisam prvi koji vam ovo govori trebali bi ste stvarno malo razmisliti o načinu nabavke vijesti. Ili navodite izvor ili se manite ćorava posla.
ma jebes glas kad izgleda ko konj!
Svaka cast,i ja bi da mogu probusio cristinu.Mislim ona pink,ja i cristina pa da se busimo do nesvjestice.
busi! hehehe busi! hehehe busi! hehehe
deen je peder