Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad prije prođe 5 godina majko mila. Legende nikad ne umiru !!!!
Sjećaju ga se momci na sjeveru svaku utakmicu!!! ZAJEDNO SMO RASLI GRADE JA I TI
Kemo, Kemice, Kemale, LJUBAVI hvala ti, za djetinjstvo za vsaki poljubac u mojem gradu za svaku sniježnu pahuljicu za svaku čaroliju čaršije, okolnih džamija ljepotica našega grada...Vječno ćeš biti dio nas tvojih Sarajlija.
Jel ovo onaj Kemica šatro sto se prodo na grandu; i sto ste ga svi prozivali; a sada citava Bosna ludi za ZVEZDAMA GRANDA. Koji ste vinprevrtaneri DOŠLOSarajevski.
Prijedlog: OŠ Kemal Monteno, umjesto Mustafa Busuladzic. Sigurno je Kemo više zadužio ovaj grad ...
Ovakvim veličinama ne treba držati govor, ne treba ni zvanično obilježavanje godišnjice, sve je to nepotrebno i sve se to iskoristi u političke svrhe. Svaki dan negdje se pjeva ili sluša Kemina pjesma, svaki dan ga se na stotine sjete i ne treba tu nikakvo glumatanje. Kemo, Davorin i Mirza su veći od zaborava.
Kemica je legenda ...
Jedinstven i neponovljiv👍
Duša ona velika bosanska, laka ti zemlja bila legendo...
sa unukom, uz suzu i orgazam
5 godina i uvijek ces faliti Legendo!