Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuga...sta drugo reci.
Prva dva - izgubljeni u prostoru i vremenu, ovi treći aspirini, plivadoni, tako nekako, nafurani očajnici koji su još i izgubljeni u prostoru i vremenu
Kako jednaman dovikivase Ivi Andricu, nasem nobelovcu, piscu i najvecem promoteru Bosne i Hercegovine, "alo pisac, napise li sta god" nastavljamo tradicionalni lov na kreativce nase zemlje. Sto prekidati tu divnu tradiciju mediokriteta koji su tako transparentni u nasem drustvu. Ma samo tako komentatori bezlicni, opravdavate svoje zivotne neuspjehe i prazninu sto vas muci kroz pljuvanje, "validnu i referntnu" kritiku svega sto se krece. Odlican recept opravdanja svoje spoznaje nistavila i nepotrebnosti...
Zar nisu ovi Androidi pustili album neki dan sa pjevacem, a sad im treba pjeva...
niti valjane "scene" (riječ koja ima vise znacenja, a na ovo kad se misli da kulturne proizvode jednog društva, smuci mi se kad cujem muzicka scena, termin koji su koristili svi opisivajuci nesto cega nema) niti postene kritike. ionako je vas svijet biznis.
Jarane ovaj grad je u 50 godina dao 4, 5 bendova koji istinski valjaju, Indexe, SCH, Kongres i Major, a sve ostalo, i prije i poslije agresije, sva šuplja o 'sarajevskoj pop-rok školi' je prosto smiješna :)
ljubomora bla sujeta bla bla zavist bla bla bla klasicni milion puta izreceni odgovor sarajevskih glupana na realnu kritiku ;)
Smijesan si :)
Ljubomora sujeta i zavist...kakvi nesretnici zive oko nas LJUDI !!!
I KONACNO SARAJLIJE se slazu samnom....Sto ja vec 10 godina govorim...Sarajevska Rock Scena je OCAJNA!!!!!
vid crnca na cetvrtoj slici sto ga zadaje! :))
vidi ti pacenika... ko fol bendovi "vaki, 'naki, a svi stolovi dupke pune do kraja koncerta. Pa kome se ostajali do kraja ako vas je vec prvi bend smorio?! Ne znam je li gore samog sebe patiti tako na koncertu na kojem ti se realno ne svidjaju bendovi, a poslije onda kao nesto komentarises okolo (isto ko ovi famozni FB revolucionari... LIKE nece zaustaviti glad u svijetu) ili je gore komentarisati, a da uopste nisi bio na koncertu.
Kakve ulazice to raja dala malo sadake, da pogura "elitu"
Covjek koji stavlja znak jednakosti između Stefanovskog i Nine Badrić ima ukus Nazifa Gljive.
Sinoc svi cika, vriska, drmoguz, pljesak, ovacije.... a sada se ovako pljuje. Ili same sebe lazete i na koncertu i ovdje ili pisu oni koji misle da je Sloga rukometni klub iz Doboja i po slikama zakljucuju da je bilo neko narodno veselje prije utakmice. Samo vi nama opet dodjite na koncert i platite ulaznicu, skakucite, plesite, uzivajte i opustite se... a mozete poslije i pljuvati ako vam je lakse... doktor bi vam to naplatio daleko vise od 5 KM ;)
Fakat, Evropa će se raspasti ako ovi bendovi ne naprave turneju, molimo vas idite na turneju.
Ti si izgleda jedino u zivotu i dobacio do Radioheada, pa si tek tada cuo za pojam "Paranoid Android". E Stevice, Stevice.... pred tobom je jos mnogo knjiga za procitati....