Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebo izraelce, jebo palestince
ZNA MADONA DA AKO JE SE DOMOGNE MUSLIMAN DA CE OSTAT BEZ PICKE U TO ME JE PROBLEM !
Svaka ima cast ba :) evo odoh i ja sada napisati jedno prijetece madoni hahahah
Joj da hoce Mile Kitic i ekipa Granda na turneju u Izrael.. Nek´povedu obavezno i semberskog seljacica Milosa Bojanica..
ma sta ce palestinci
SAMO DA ZNATE KOLIKE PARE BOBIVA DA ODE TAMO TO JE OGROMNO
PALESTINSKI BORCI SLOBODE A NE TERORISTI ZAR VAM JE MOZAK VEC OPRAT
PA MADONNA KUJO JEDNA KUS U IZRAEL JEBLI TE SVI CIFUTI
haha...nek j ubiju sigurno je protiv muslimana!!!
E slusaj te vi Madona Rules comentara: GO, MADONNA, GO!!! You're queen of the world!!! Pa eto vidi se koliko volis Madonu. Ti bi je poslala tamo da ti se vise nikada i ne vrati tvoja queen of the world. Eh moje djete, pa razmisli malo tom tvojom glavom!
Madonna je bog, ona će njih srediti. Sta sti seljoberi teroristički hoće više? GO, MADONNA, GO!!! You're queen of the world!!!
Ako je ova karina od vijesti istina, onda to samo potvrdjuje ko je ustvari najpopularnija pop zvijezda na dunjaluku!
mi aljbanjci smo tako htjeli da otmemo harisu dzinovicu djecu, alji smo onjda skonjtalji da haris nije ozenjen. jebiga!
dobro prijtnje smrcu su definitivno pretjerivanje ali krajnje je vrijeme da izrael osjeti posljedice svoje fasisticke politike.koncert je banalna stvar ali ljudi u izraelu treba da osjete prezir i gadjenje zbog svih uzasa koje njihova fasisticka vlada radi.