Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cura je prva liga (izgled i glas), a i ostale clanice benda (bar sto se izgleda tice ;) Da se rodila prije 40 godina, bila bi u rangu sa Zoricom Kondzom, Jasnom Zlokic, itd...., napravila bi karijeru i mogla zivjet od muzike. Ovako, u poplavi shita, turbo-folka i primitivizma u BiH i regionu, tesko da moze i prezivjet od muzike. Uprkos tome, zelim joj da uspije. Apropo muzika, meshcini da je Nermin Puskar umjeso svoje prste u ovu pjesmu :)
Ako sa Puskom radi, neka nastavi, ako ne radi, onda neka pocne, uglavnom super je...Volimo te Ammara :-)))
Ma jaraneee, dobar glas, dobra zenska i dobra pjesma, pogotov prva pjesma...U ovom pravcu nastavi Ammara (samo ime cudno) i nemas brige...Ja ti i zavidim, nikad ja pjesmu izdat necu...A dosadili mi oni leptiri i krivo je more :-)))
Grijesis jer nikad neb izdao neko smece, ako nece liciti na muziku, svakakva sranja i neb...Sebi je covjek najveci sudija, samo neki nemaju obraza, pa si i ne sude...
Meni nikada i nije bio naklon :-)) Ja samo tako i znam, mozda se promjeni, mozda i ne, ja na nogama cvrsto, nikad jaci...Vozdra
ljepotice samo naprijed divna si a dusmani nek crknu
Nee'š se ti od muzike hljeba najest'
Sto me melodija nesto podsjeca na ovu pjesmu : https://www.youtube.com/watch?v=xMg2Ue6B3kI
Kako vrijeme ide muzičari neće više ni trebati, samo par cura u minu suknjama i to je to. Platiš honorarno za tekst i muziku, platiš honorarno muzičare da odsviraju, snimiš spot honorarno sa modelima koji honorarno uz plejbek pjevaju po klubovima a ti "bereš plodove" odnosno uzimaš pare. Pjesma nije loša!
ammara sa dva m. kad ga bosnjo smota nemore ga niko otpeljat.
Ammar ili Ammara... I to mi je interesantan kuriozitet modernog bosanskog doba. Samo još fali Y ili W u imenu pa da se onaj službenik za šalterom preznoji tražeći slova na tastaturi.
Trenutni rezultat: dva minusa, dva plusa. minus = religija plus = logika
cura vrh
Otvori mi svoja vrata
Dvokrilna garažna?? :))