Komentari (244)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. Nisu prodali ulaznice 2. Kompletan je idiotizam rahmetli Aliju Izetbegovica dovoditi u relaciju sa vehabijama, koji ga u principu nisu simpatizirali jer im je rekao da zene nisu zivotinje da im pokrivaju lice i oduzimaju identitet 3. Sam sebi skace usta svako ko u isto vrijeme govori da je Sarajevo Teheran i da se kao nesto ne smije ovdje, a onda se zali kako srpske cajke pune koncerte, a Iggy ne moze. Ako je ovdje takva strahovlada sacice ekstremista, kako onda koncert Jelene Karleuse u dupke punoj dvorani prodje bez incidenanta i to na dan sehida? 4. Ljudi koji ovako vulgarno psuju vjernike i Ramazan su odvratniji od pedera i vehabija zajedno.
SVI VJERNICIMA ZELIM DA MI SE NAPUSE KURCHINE
Treba jebat mater sada ilahijama i kasidama. U srednji vijek nas vuku mamicu im jebem
Iggy je peder...
Previse vas je ovdje koji se trzate na uvrede Islamu, Bajramu, pa i Sarajevu itd...a onda ospete vulgarnosti 3x vece nego svi ostali skupa, za koje nisam siguran da se uklapaju u to sve oko cega se bunite. Dakle; BEZ VEZE TOTALNO. S tim stavom ste nikakav primjer Islama, suzivota, trpeljvosti a kamoli tolerancije, pa se, lijepo vas molim, makar nemojte cuditi sto to stvara odbojnost i zbunjenost kod ostalih.
Meni su najbolji cevapi kod Mrkve. Destetka u cijelu, mala kola i extra luka...
Mi, muslimani Bosne i Hercegovine (uključujući i tzv \"Vehabije\"), radujemo se posjeti Svetog Oca Benedikta XVI, kao što smo se radovali kada nas je posjećivao Papa Ivan Pavao Drugi. Svetog Oca je srdačno dočekalo na hiljade sarajlija i svih građana Bosne i Hercegovine koji su ga oduševljeno pozdravljali cijelim putem kojim je prošao Sveti Otac, i to ne zato što smo morali, već zato što u našim srcima uvijek ima mjesta za sve iskrene prijatelje Bosne i Hercegovine. ZA IGGY POPA MISLIMO DA JE PROHUJO S VIHOROM Ali mi muslimani NIKADA nećemo prihvatiti BOLEST HOMOSEKSUALIZMA I QUEER, zato što su oni NEPRIJATELJI BOGA I LJUDI!!! Iako su kršćanska i islamska vjera veoma različite, one su istovremeno i veoma slične, a najvažnije je voljeti Boga!!!
BOLJE BITI PAPAK NEGO PEDER
đesi obrazovani nisam te prepoznao odmah
@AKADEMIČE, I JA SAM SIGURAN DA \"AHE\" I \"MAHE\" DUDLAJU KURČINE... TO SU NEKI JADNI ČETNICI, ALI NISU OBIČNI... NJIHOVE MAJKE SU KURVETINE, A OČEVI PEDERČINE, I TO PASIVNI PEDERI ŠUPKOPRIMCI KOJI BI SVE DALI ZA KURAC VIŠKA!!! :D HA HA HA!!!!!!! JEBO VAS IGGY POP, GOVNAR PENZIONERSKI. PA VIŠE PARA IMAJU NAŠI BH PENZIONERI, I TO BEZ POVIŠICE.
@aha.....ne pričinjava se samo tebi. I meni se pričinjava odavno supervehbo, smajo ili hajd mrsh.Svejedno. Zatucani, neobrazovani, zbunjeni i frustrirani
uhmmmmmm, what of Chef Brian ??
ma j.t i Igija i vehabije nisu vala vrijedni ni zrnca mmoje paznje
@ iz dana u dan ili mirza beg treba tebi doza pasha moj, al ona koju koriste za eutanaziju teskih bolesnika kakav i jesi, ti i one vahebai chetnici.. opet izgleda chetnici ureduju po sa, vehabije trubaci
zao mi je zbog Iggyja, drago mi je zbog art-zone-a. nije ovo posao za njih... na primjer, za adf soundsystem nisu dozvolili pivo, pa su se svi trovali redbulovima... banalno i dovoljno?!... neka bude sivo!