Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Novi Sad na Exit bi jako volio poći, al prvo moram do besplatnih ulaznica doći. Moja ekipa za Exit je već spremna, al bit će im "bezze" ako mene tu nema. Nadam se da ću ulaznice osvojiti, pa da polako planove za put počnem krojiti. Main stage ili Dance arena, boljeg festivala na planeti nema. Exit, Petrovaradin i Novi sad, to treba doživjeti i star i mlad. Toliko od mene, više vas smarao ne bi', nadam se da će te ulaznice pokloniti baš meni :)
Želim na EXIT jer je godinama unazad dokazano najboji provod na citavom balkanu, sa velikim brojem svjetskih izvodjaca. Sigurnan sam da bi odlazak na EXIT bilo predobro životno iskustvo i nezaboran provod!!! :)
Imal tih rezultata od nagradne igre, ili je neka namjestaljka
super ste, idemo na Exit!!
Zelimo na Exit zbog carobnih jutra na Dance Areni, ljubavnih vatrometa na Main stage-u, i novog prijateljatva na World Chill-inu. Ove godine je tu Solomun sa Dixonom kojeg smo propustili na Bjelasnici, kao i nama draga imena Derulo, Robin Schulz, Nina Kravitz, Kalkbrenner i ljepotica Roisin. Magija Novog Sada i Tvrdjave se ne zaboravlja i nas dvoje bismo voljeli da nas Klix posalje tamo
Želim iznenaditi prijateljicu za rođendan koji slavi 1. jula, a obzirom da obje slušamo ovu vrstu muzike, to bi bilo i više od poklona, avantura!
Adresa "[email protected]." u polju "Prima" nije prepoznata. Provjerite jesu li sve adrese ispravno oblikovane. I kako da ja osvojim kartu? :'(
To ti je gdje izgubljena omladina i narkomani mlataraju glavama.
A sto ne funkcionise email adresa 😠
Preporucujem svakom ovaj cetnicki festival
Zelim na Exit jer godinama slusam ovu muziku i ne znam ni za kakvu drugu vrstu muzike !!
Želim na EXIT jer je to jedinstvena prilika da se poslušaju neki od najboljih muzičkih izvođača, a ujedno i uživanje na najboljem muzičkom festivalu u ovom dijelu Europe. :)
Exit ima finih strana kao sto je druzenje, upoznavanje novih ljudi isl, al prije svega to je mjesto droge, bluda, opijanja i prostitucije i zato tamo ne idem.
ja bih, ali postim