EXIT avantura
0

Osvojite paket od dvije ulaznice za Exit ili Sea dance festival

Čitatelji portala Klix.ba mogu osvojiti ulaznice za EXIT festival koji će biti održan od 5. do 9. jula u Novom Sadu, ali i za četvrto izdanje Sea Dance festivala koji će biti održan od 13. do 15. jula u Budvi.

I ove godine u Novi Sad stižu gosti iz blizu 70 zemalja svijeta sa doslovno svih kontinenata, a među njima su i gosti s prilično udaljenih destinacija poput Argentine, Novog Zelanda, Meksika, Rusije i Kine.

Ove godine uveden je i nulti dan festivala kad će u srijedu, 5. jula, na Mejnu nastupiti The Killersi, dok nas na mts Dance Areni iste noći u okviru No Sleep festivala očekuje Jeff Mills u trosatnom setu. Njima će se od 5. do 9. jula na binama širom Petrovaradinske tvrđave pridružiti i Liam Gallagher, Years & Years, Rag'n'Bone Man, Jake Bugg, Paul Kalkbrenner, Hardwell, Jason Derulo, Roisin Murphy, Solomun b2b Dixon, The Jesus and Mary Chain, Jamie Jones, Black Coffee, Alan Walker, Lost Frequencies, Red Axes, Noisia, Foreign Beggars, Ellen Allien, Bjarki, Dax J, Princess Nokia i brojni drugi.

EXIT avantura bit će nastavljena uz četvrto izdanje Sea Dance festivala koji će otvoriti britanska soul zvijezda i jedan od najtraženijih muzičara današnjice John Newman. Dan kasnije nastupit će jedan od najvećih producenata i disk džokeja svih vremena Fatboy Slim, dok će 15. jula nastupiti jedan od najprepoznatljivijih muzičara Sean Paul. Istog dana nastup će imati i zvijezda u vrtoglavom usponu i tvorac megahita "Feel" DJ Mahmut Orhan. Pravu uvertiru u veliku žurku pred nastup svjetskih zvijezda na plaži priredit će brojni regionalni i domaći izvođači.

Čitatelji našeg portala koji žele osvojiti ulaznice trebaju napisati zašto bi ove godine željeli uživati u nastupima najvećih muzičkih zvijezda na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Osim toga, učesnici nagradne igre trebaju poslati svoje ime i prezime i broj telefona na email [email protected].

Ime dobitnika objavljujemo za dva dana kada ćemo ponovo objaviti novo nagradno pitanje.