Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
papčino jedna sandžačka i podrnjinska, mrš u vukojebinu koja te iskotila tako seljačkog i klošarskog. kretenu jedan imbecilno bolesni.
Samed je samo opisivao Bazene, nemojte se nervirati.
ko normalan slusa ove divljake? vid\' nasta lice :/// Pravi muškarci pjevaju o ljubavi prema ženama, a ne ko ove metalike što samo urliču o drogiranju i povraćanu u WCu!
Ma iskreno čini mi se ni djevojka od basiste ne sluša USD :)
zato sto ostali ne prozivaju pojedince, nermina ;))
A zašto se ti ne predstaviš imenom i prezimenom da nam pokažeš primjer, ja nisam nikog dosad vidjela da se ptpisao/la imenom ili prezimenom!?
PA GDJE STE POZNATE LIČNOSTI, NISAM VAS PREPOZNAO HAHAHAHAHA
Evo jedna specijalno za Sameda i ovog kloca Jovu ;) http://www.youtube.com/watch?v=_1fkyleLdF0&feature=related
Stvarno nema smisla da prozivate ljude ovdje, krijući se iza nadimaka kao zadnji jadovi i svaki put tako biva kad je neko dešavanje na SAX-u koje ima veze sa ovom metal/hc/punk ekipom, prozivaju se i blate neke \"poznatije\" ličnosti iz tih krugova, a uživo je sve \"cici-mici\"... Predstavite se imenom i prezimenom bar, ili recite to istima u lice pa sačekajte reakciju. Stvarno, ono, malo nas je al smo g.o.v.n.a. A na ove primitivne komentare neću ni trošit riječi, slika i prilika stanja uma društva u kojem živimo. Svaka čast Gocu i Slavi!
http://www.bihdijaspora.com/ http://www.bihdijaspora.com/vijestiD/2012/vijestiD982.htm
I zato bih se zahvalila organizatorima jer ih nisu pozvali
Iskreno sumnjam da im članovi porodice slušaju Uncle Sam Decided pa nisu emo tinejdžeri
ma nema šanse da dođe, žena ga je ošišala i prevaspitala hihihi
ispravka-članovi njihove porodice, izvinjavam se...
Uncle Sam slušaju samo članovi tog benda, članovi njihe porodice, Vedadova djevojka i Stefan koji im snima pjesme :)
pa bio je Aestetic Empathy prošle godine
uncle sam decided, aesthetic empathy... bilo je tu jos bendova koji su se mogli pozvati, ali hajde