Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma bio je omiljen---------
Izgleda da nije više omiljeni...
aaaaaaaaaaaaaaa,čuj poturica...ccccc...sad ni Kemica ne ljava..hahahahah..ovi poturčenjaci su fakat čudo...ijao.....remeber Sidran?!
FUKARA i JAD!!!
Slazem se sa Ka5an-om. Kemica je sasvim ok, ako vam se ne svidja nemojte ici. Svako ima svoju publiku. Mnogi se nisu pokazali kao ljudi, pa ni on, ali covjek je pjevac i to jako dobar! I slazem se sa PP - BOJKOTUJMO SRBIJANSKE PROIZOVODE - imamo nasih podjenako kvalitetnih koji stoje na policama. Vrijeme je da se ujedinimo i pocnemo brati iz svoje basce!
Baš mi je drago da još jedan sarajlija nastupa u Coloseumu. Ovaj čovjek ima odličan glas, ujedno je i dobar tekstopisac. Mi koji smo odrastali u ovom gradu znamo koliko su nam značile njegove ratne pjesme i glas u najtežim i najvedrijim momentima. Zaista mi je muka od svih onih koji pljuju po svemu izvornom i našem. Neću nikad reći da je Kemo dobra osoba, nije prelivoda je kao i svi ostali. Međutim Kemica je naš i treba tako ostati, treba ga cijeniti radi njegovog briljantnog glasa. Ugledajte se barem malo na narode iz regiona koje svoje kvazi zvjezdice izdižu na tron i nikada ne pljuju po njima jer znaju kako je pljuvanje po svom jednako pljuvanju po sebi.
http://www.youtube.com/watch?v=Ba97eNbYMK0 Hello, oslobodite se ljudi te negativne energije više!!! Ako nemate nešto lijepo reći, pametnije je šutiti!
http://www.youtube.com/watch?v=hDVVCOycO7E
Mozda se Coloseum i napuni ako ima dovoljno rodbine.
specijalni gost Bora Corba
sto ko fol zaradi tu noc, isto jutro ce, u bas tom coloseumu, kroz kocku prosuti kvazi umjetnik, kvazi covjek, obicni pjano i kockar ps zivijeti 50 godina od 5 poluretardiranih pjesama je ipak jedan vid umjetnosti, kad ima glupana da te smatraju umjetnikom
a kome je omiljeno ovo smeće od čovjeka?
a Kemo zar ne nastupaš u Beogradu ranije, odkud sad u Sa opet? Ja konto ti na grandu... a zafalilo para kažeš.. a, to je...