Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mu je Sarajevo pružilo ovoliko pažnje za života, možda ne bi otišao da kraj života provede u Zagrebu.
Zajedno smo rasli grade ja i ti, a frajer 1.59 😂 Rahmet mu duši!
Kemica je legenda Sarajeva, muzičar, pjesnik i boem. Nenametljiv i previše skroman, zato se nije mogao snaći u ratnom i poratnom haosu. Za razliku od mnogih "umjetnika" koji su zbrisali iz grada sa prvim metkom, on je ostao do kraja.
Ako pitas gdje sam sada ne idem iz ovog grada sve je moje ovdje ostalo.....
kemo posto mu je mamu obljubio italijanski fasista umetnicku velicinu je povukao na latine a zakrzljalo telo i veliku glavu nesrazremno veliku u odnosu na telo na mamu turkinju.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Sramotno malo komentara na ovaj dogadjaj, nema ko ne zna bar jednu pjesmu rahmetli Keme, obiljezio je svojim djelima jednu epohu a mi komentarisemo sranja u drzavi
Veliki pjevac i covjek.Rahmet njegovoj dusi.
imali kakva vjest za jelenu karleusu. hoce li joj napokon biti zabranjen ulazak u bosnu. da veceras proslavim
jeste bio veliki ali mu je mamu napumpao neki italijan za vreme 2ww pa tu njegovu umetnicku velicinu je povukao na latine
Kemica ❤
moras otici iz svoje mahale/grada, da te pocnu u mahali/gradu cijeniti!
Bravo Sarajevo!
Legenda. Najbolja pjesma mu je Sve što znaš o meni.