Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne daj se legendo. Nadam se da ćeš ozdraviti! Što brži oporavak ti želim!
@turcinsda Kako je fasista? I to sto ne zeli da pjeva u Beogradu, je sto su mu prijetili i njemu i familiji. To je problem. Oliver je ljudina i pjevacina. Ne daj se, legendo - izdrzi!
@turcinsda.... Bolje i fašista nego budaletina poput tebe ... !!!
Koliko će samo buduće generacije biti uskraćene zato što neće imati priliku čuti pjevače poput Olivera, Montena, Davorina, vjerovatno i Balaševića, a odrastati će na šundu i majmunima poput Raste, Kuce, Mece i sličnih...
Kako misliš neće čuti?
@LaraLjubičanstvena Tako što neki od njih već nisu među živi, a neki ubrzo neće biti...Ide ta priča ostaje da živi njihova muzika ali sa nestankom tih ljudi nestaje i jedno vrijeme eto tako mislim...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne daj se legendo
sest mjeseci
Ko je ovaj?
Drži se legendo ✌✌
Nedaj se legendo
Svakako već odavno živi u sudijskom vremenu...trošilo se svašta, trošilo...
...svitlo nek' joj ljubi lice, lipo ka' u cesarice, kad je ja ne mogu jubiti.... Legendo ne daj se :( ❤
Izdrzi morski vuče.
Vjeruj u ljubav,ljubav je sve a takav je i zivot treba i u njeg vjerovati.Mnogo uspjeha u lijecenju i jos puno hitova poput onih do sada.
"A kad mi dođeš ti i osmjeh vratiš mi...". nedaj se legendo,,😘
Uvik kad san stobon,ja san ka i dite .....
Čitam komentare na srpskim portalima cccc,kakva su to đubrad od naroda
E jadan si ti kad tako razmisljas,hajde gmizavac vrati se u rupu iz koje si izasao
nemojte zakopati živog čovjeka!
Auuu,šteta,sve što valja ode