Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomalo zacudjujuce s obzirom da je Snoop do sada uvijek saradjivao iskljucivo sa filharmonijama :-) Malo sam razocaran.
Hehehe
Hehehe
Za mene, kao pripadnika srpskog naroda u Bosni i Hercegovini, veoma teško srcu dolazi ova informacija, da velika svjetska zvijezda, Snoop Dogg, crni brat, pjeva sa nekom šlajmarom, prdarom, namigušom i totalno nepoznatom osobom... Pored mnogih premoćnih osoba, pjevača i glumaca koje imamo na Balkanu, on je baš uzeo najgrđu osobu... Ajd, barem ti je popušila 500 puta.
a ja sam tetka japanskog cara Hirohita, drago mi je da smo se upoznali..srbine
Đe si tetka. Može li mali da prodžara zeru???
po ovoj pjesmi zakljucis da je jedva 2 imala iz engleskog ova fuxa
E sad cekamo Eminema da snimi spot sa Toncijem Huljicem...
nisam mogao dalje od 55sec...
snoop se pali na Mitra Mirića..kolege sa faxa :)
Jos malo pa ce da udje u neke parove ili farmu
Sinan Sokić 2 hahaha
Snoop Dogg je sigurno umočio prije snimanja spota :)
nevezano za spot, svakako je umocio.. ko nije?
ja sad prvi put cuo za ovu? ali sad ce sigurno biti poznata...
Uskoro, Snoopi kod Jovana u kafani iz sveg glasa falca " Dotako sam dno zivota, i pakao i ponore, ti mi dusu uze ti prokleti zenski stvore"
Ljudi nemojte Sabana kritikovati please, i uporedjivati ga s Snoopijem. Saban je veliki pjevac i umjetnik ko i Halid i Toma i Sinan i Muharem, i Snoop moze samo sanjati da snimi pjesmu s Sabanom i tim velikanima muzike. Zamisli cujes 's namjerom dodjo u veliki grad' ili 'dva galeba bela' ili 'ej otkad sam se rodio' ili 'zasto su ti kose pobelele druze,' i onda jos malo Snoop ili rahmetli Tupac jos objasni i doda kako je bilo na ulicama LA i Baltimore-a i NY-a kad je on bio momak, ili kad je on dosao u veliki grad, ili kako on i njegove kolege i rodjaci u getu isto nisu imali srece od kad su se rodili, rasizam i droga i sirotinja i Americki san, ili repuje o nekom starom crncu sto hoda sam po ulici tuzno, i kako su njemu isto kose pobelele druze. To bi bili hitovi, kroskulturni, internacionalni, svjetski, i umjetnicki, al kazem Snoop nije ni blizu tim nasim velikanima. Tupac moze on je bio pravi umjetnik i repao i o drustvu i sirotinji i Americkoj vladi i ratovima itd. Samo kazem.
Ole Ole Ljupka smoke weed every day tarara pam pam tararra Go Ljupka, go! Cuj joj nagglllaskaaa i pronaunsiejsena.
Dobar je rep kad imas 16 god. a poslije ti postanu malo smijesni textovi koje si volio.
Snoop gotivio sam te ko Boga keve ti se najebem
ovaj snupi ko da je napušit
Move your body, shake your body. Vrlo originalno.