Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Slušaš Olivera, zatvoriš oči, zamišljaš more, sunce, galebove, ljubav... i tako smo se spašavali da ne poludimo u Sarajevu pod opsadom...” (By Nermin Tulić) Hvala majstore
Oliver Dragojević vrhunski pjevać da odmoriš dušu
@DamirEfendic Zaboravi si napomenuti da tvoj komentar nema ama baš nikakve veze sa tekstom, a nisi nam ni rekao jesi li mu ga malo.
Ka i uvik gledan u more...
press f to pay respects
Neki mediji pisu da je umro od side ili aidsa, volio mlade decke, koji bolan rak pluca, sida.
Da Bog da ti bolji bio, od kada se sida lijeci kemoterapijom. Svaka koja ostane je zlata vrijedna
Hvala i počivaj u miru.
Pismo moja leti mi do nje i sapni joj riči najlipše, Da još uvik nosin za nju, po srid srca živu ranu, Koju samo ona ličit zna. Nek ti je vječna slava i hvala!
Idi legendo pivaj na nekom lipšem mistu.
Sjedim taj dan kada su javili da je umro, i naprosto svatas da ostade praznina.
Da mogu došao bih i ja sa gumenim camcem od moje ćerke... Najzalije mi je što ne odoh na tvoj zadnji koncert zbog jedne mizerne sitnice koja me je sprijecile
Ko’ brod u boci putujem... Mirno more... zbogom maestro
Dobar pjevac, moralna gromada jet je odmah shvatio kakva su bagra Djikani. Nije se prodao za krvave djikanske novce ko smrad Dino ili onaj rom Dzumhur.
Zašto mrtvim ljudima daju titula počasnog građanina gradova kad isti za te titule niti mogu znati, niti im mogu značiti? Pogotovo što mrtav čovjek više nije ni tehnički građanin bilo kojeg grada.
To se kaze ljudska glupost. Trebali su mu dodijeliti titulu dok je bio ziv.
Olivere, hvala ti za sve one divne ljubavne pjesme uz koje smo odrastali, zaljublivali se, voljeli...Malo je takvih poput tebe! Pocivaj u miru
pocivaj u miru legendo. Gdje mi duša spava nikad nećeš saznati. pokrit će me, draga žuto lišće ljubavi!
Rak te pojo zbog pjesme "Topovnik iz Širokog Brijega". I nek je.
hvala ti na ljubavi i pjesmama legendo.... RIP.