Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo kod nas, slavimo osnivanje okulatora trebaju vidjeti svi oni koji neznaju koliko smo bili pod njihovom okupacijom
Nastavak servilne minder politike slavljenja potomaka osmanskih okupatora od strane izgubljenih u potrazi za identitom. Jadno i patetično.
Vjekovna potraga za identitetom završava u Erdoganovom pakašu, samo naprijed braćo Bošnjaci, ne morate se izuvati.
I ovo Narodno pozoriste svasta trpi...
Stavila Fadila nove zube. Sad se smije i kad joj hljeb izgori.
Dičite se zastavom s ljiljanima,srednjovjekovinim grbom tadašnjeg plemstva koje su turci pobili ili porobili a dičite se i s turcima... Tadašnji vladari Tvrtko,Katarina,Stjepan , Hrvoje a vi dajete djeci imena što su došli s turskim okupatorom i njihovom čudnom sektom.... kako to?
Okupatori :)
Brkati dikatator Erdogan je odavno izdao političke ideje i principe Republike Turske. Živio Mustafa Kemal-paša Ataturk i sekularna, moderna Republika Turska!
Taj Kemal Atantürck je izdao Osmansko carstvo da bi dobio drzavu Tursku . Tu modernu Tursku vecina Turaka ne zele .