Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u evropi za dorucak croasan i juice a kod nas kobasica hahahhahahahah joj tuge
boli te k. kad si stavio cijenu od 20, mozes častit i publiku ne samo novinare
Cestitke za ideju Tony... Tako bi to trebali raditi i drugi... Praviti lezerne, opustene i prisne atmosfere...
kad je ovaj Toni pos\'to zvijezda? nesto sam propustila
Sta ima Englez ? Kako si ? Eto taj dorucak skoro ko engleski, sasusage je tu :) karbohidrati su tu - kroasan, al moras znat izgovoriti to da se Francuzi ne naljute, pa se kaze KROSON haha :) a fali im crni i bijeli puding ( ti znas sta je to ) i graha iz konzerve HEINZ sa totmato sauce ! I caj naravno sa mlijekom ! E moj Englez !
Koji ste vi otuzni jadnici!!! Dalje od zida vase sobe u kojoj je zrak ustajao, a namjestaj oronuo niste nikad vidjeli, niti cete, jer za jadnike u dushi nema mjesta medju civiliziranim svijetom koji zgrce silne pare jer znaju sta je business!! Ljudi, izadjite i druzite jer ako tako nastavite, pocet cete sami sebe jesti!!!
\"Toni je krasan čovjek i mama mu nije kriminalac.\" Siti novinar
Jedite, gladeži, a tekstove ću vam pregledati! Moralne nakaze!
ma nisi ti blesav ti si gluuuuuup
TONI RECI ONIM NAVIJAČIMA IZ ŠIROKOG BRIJEGA DA ČETVORICA NAVIJAČA DRŽE ONU FAŠISTIČKU ZASTAVU A NE \"POJEDINAC\" KAKO ONI KAŽU , ILI TAJ POJEDINAC IMA 8 RUKU ILI SMO MI SVI BLESAVI !!!!
Stidljivi ili ne, ali novinari ga pravo havljaju. :)))
Bravo za \"nezavisno\" novinarstvo. Jad i bijeda \"intelektualne elite\". Ovako Ahmeda Burića i kompaniju najedu i napiju pa piše šta god naručite. Jad i bijeda!
Sta balkanci znaju o izboru zdrave hrane. Tuzno, otuzno, smijesno. Obrisite ove slike jer ce nam opet puknuti vize za EU.
Znaci Cetinski je pojeo samo komad voća?!
Taman da ovi s glamblama popune svoju suplju emisiju jer u nedostatku priloga nesto se oni kao zavaljuju od smijeha jedno drugom ko -vrlo originalno, dajte malo pustite kopiranje red carpeta pobogu, PROZIRNO JE