Hotel Europa
0

Novinari doručkovali s Tonyjem Cetinskim

Sarajevo-x.com
Foto: A. Panjeta/Sarajevo-x.com
Tony Cetinski i PR menadžerica Snježana Jerković (Foto: A. Panjeta/Sarajevo-x.com)
Umjesto klasične konferencije za medije menadžment Tonyja Cetinskog odlučio se danas za ležerniju varijantu druženja novinara sa ovim hrvatskim pjevačem - radni doručak u atrijumu Hotela Europa.

Iako je Tony u toku doručka pojeo tek komad voća, a stidljivi novinari prišli švedskom stolu tek nakon što ih je ljubazna Aida Džaferović u ime agencije Art Zone pojedinačno zamolila, ovim okupljanjem Tony je pokazao koliko je dostupan, pa je poslušno pozirao fotografima pred plakatima, za stolom i na terasi hotela.

Nakon što su koncert 4. decembra u dvorani Zetra - J. A. Samaranch najavili direktor agencije Art Zone Rajko Bogdanović i Marko Dagelić u ime HT Eroneta, predstavljajući još jednom opcije za rezervaciju karata, Tony je nastavio druženje s novinarima odgovarajući na njihova pitanja.

Za one koji to nisu zapamtili, do 30. novembra slanjem SMS poruke sa sadržajem "Toni 1" ili "Toni 2", ovisno o broju ulaznica koje želite rezervisati, na broj 063 88805 možete brže doći do ulaznica i dobiti ih s popustom, odnosno umjesto 20 KM platiti ih po 15.

Od danas, 8. novembra, na prodajnim mjestima širom zemlje, počela je i prodaja ulaznica po cijeni od 20 KM, a generalni pokrovitelj koncerta HT Eronet nagradit će prve kupce besplatnim !hej start paketom.

Ulaznice se mogu kupiti u poslovnicama HT Eroneta u Sarajevu, Mostaru, Zenici, Tuzli, Kiseljaku, Vitezu, Bihaću i Banjoj Luci, na prodajnim mjestima u Sarajevu: Plato Skenderije, BBI centar – info pult, Galerija Boris Smoje, Guinness pub, Magaza, Ispred Tržnice, u zeničkom Multiplex kinu Ekran, u CD shopu Mido u Tuzli i putem portala www.kupikartu.ba. Više informacija na www.tonyusarajevu.ba.