Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve fina gradska raja, glavni su ovi odroni sa pivskim flasama u rukama, bitno je da se vidi Corona i Heineken! Ma fuj, odvratno! Nabijem vas tako sve poredane gradski ;) !
kvazi-moderna-hipster-urbana gerila!!! uf tacno mi je zlo od ovakvih!!! sve sto nije ko oni pljuju, a njih zaboga niko ne smije kritizirati jer su oni uuurbaaaani joooj!!!
haters gonna hate
Kao sto neko vec rece. Pjesme sve slabije, oni nafuraniji! Predvidjam im jos jedan album a onda razlaz momci dok vam je na vrijeme. Ova pjesma je nidje veze a spot vam je mogao uraditi bilo i to sa mobilnim telefonom ali fol je bio kao da to uradi stranac nebi li se dobilo na toj nekoj kvazi tezini. Poceli ste koristiti jeftine folove i skocili sami sebi u usta.
Joj koja FGR prica i ekipa... Zao mi je sto su se i Stuke pocele ponasati ovako nadobudno i sminkerski. Pjesme su im sve losije, sve manje ih ima, nigdje ne sviraju, pa sad to nesto nadoknadjuju ovim nafuranim promocijama i FGR premijerama. A za samo pjesmu i spot zaista imam samo jednu rijec: ODRON !
SVAKA ČAST !!!
što rekao commie, vidi EVENTLIJA i EVENTUŠA
mi smo \'ranile pse i sada se odmaramo
\"U njemu je prikazan kontrast između glamura u kojem uživaju ljubitelji noćnog života i života na ulici, gdje psi očajnički pokušavaju preživjeti dok ih prolaznici gađaju kamenjem\" trebalo bi da bude gdje ljudi ocajnicki pokusavaju prezivjeti a ovi isti sto su gledali ovaj spot ih gadjaju kamenjem.pazi ti babinih sincica neke brade sranja pustili. kako vas treba prebiti.
vas pasovi
Totalno se moderni. Ono totalno.
opet se zlaka pojavio na slici