'Godine prolaze'
0
Novi spot grupe 'Spanish Flyz'
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tocno tocno ali samo djelomicno tocno pjesma je super cak stovise jer je ocito napravljena u kucnoj prodiukciji a svejedno dobro zvuci. originalna, dobar ritam, super odsvirana. Vokali slabi jeb.iga al ne moze sve savrseno treba nesto i ostati za popravak. hajd nek neko od vas kriticara sastavi pjesmu odsvira otpjeva i da se to na kraju ljudima svidja. ne se.rite. i ne, nemam veze sa nikime iz grupe. idem jest nesto. hajd cao.
Stvar je pjevljiva i nakon dva - tri slusanja, vec ulazi u uho i pocinjes lupkati nogom i pjevusiti...svakako treba uloziti malo para da se sve ispegla u nekom boljem studiju, a ne da se bend promovira na osnovu kucnog demo snimka..jos se samo nadam da su momci originalni i da nisu (kao neki-mnogi nasi bendovi) preuzeli \"dijelove\" stvarki od bendova koji su im uzor..sve u svemu - vrlo dobro...
podsjećaju na Blink 182, nije loše :D
ocam, tvoj komentar najbolji. daj jos nesto napisi.
Haha, legenda si... cuj, kasiku meda, a dobro si mu rekao! :)
ocam\' dobri ste! fali vam malo masnoce zvuku i vokalu! ono da okus bude puniji. dakle vjezba, jox,vjezba, jox. vokal, ti umjesto joxa kasiku meda na taste svako jutro i jednu prije spavanja! sretno! :)
pasa moj solidni. pusti ljude da komentarisu sta hoce. mozda ih treba malo ohrabriti. sa kriticarima kao sto si ti, vjerujem da bi svaki izvodjac bio prestrasen. tipicno sarajevska publika. nista im ne valja. sve ofirno. OPUSTI SE MALO. uostalom toliko je jadna alternativna scena... obzirom na mogucnosti... opcije pri snimanju materijala. finansijskim sredstvima, prostora za vjezbu. razumijevanja komsija. pristupa instrumentima. (znam sve). sva cast svima koji snime BILO sta vrijedno spomena. u BH uslovima to je ravno herojski majke mi. slazem se da je pjesma, pa mogu reci, dobra.. samo (vidi se da je kucni studio) VOKALI SU \"NIDJE VEZE\"...ali moja kritika je upravo to, nadam se konstruktivna. svim bendovima i umjetnicima, HRABRO NAPRIJED. ovaj bend. poradite na boji glasa i imate sansu i sire. a ako budu negdje uzivo. vidjet cemo vrijede li sta..
Treba ovog vise na ovim nasim prostorima.
opet sarajevski bendići puni samohvale. pa zašto to radite ljudi? jako providno i kontraproduktivno je kad članovi benda sami sebi pišu kritike ili na to navraćaju sestre, djevojke... pa ovoliko komentara ne izazove ni U2 a kamoli neki naš underground bend. sretno u radu i manite se samohvale, nema tome mjesta u alternativi...
ne svidja mi se
Meni ovo nije lose. Pjesma brzo udje u uho...
bubanj meni odlicno zvuci, los zvuk sa tim nema veze. probaj i slusat ne samo gledat
Slazem se. los zvuk, ufuran bubnjar... pjesma dobra.
vid sto se bubnjar ufuro
perfektno momci ! samo nastavite tako