Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma sve je to ok.a dal neko ima njen Nastup na suncane skale sa pjesmom uZalud se budim. . . . . . . . . . . .
eminaaaaaaaaaaa je najbolja zar je bitno otklen je emina na evrosong
Pazar Sandzak nikad Srbija, nikad Srbija, nikad Srbija....
odakle god da je ona je ipak \"EMINA\" ....i meni je bas super cura, ima super izgled, a pjesme hmmm..pa polako mlada je pred njom je zivot naucit ce s\' godinama!!!:):) pozz svima...
Emina je srpska pevacica,njen prosli album je izdat za CITY RECORDS I JEDNO JE OD NAJPRODAVANIJIH IZDANJA iu srbiji cg i bosni,lepa je i slatka a ima dobre pesmice ne znam sta ce joj taj hayat fuj city records zakon
Nije da nema glas, stas,ali i nekoga ko ce je pogurati ;-)...a sto nekogore napisa da je Sanzak u BiH ??? Bas me nasmija :-))))) pusta zelja :-))). Emina je iz Srbije.
emina je super no 1
lijepa je i obozavam njene pjesme DAL ONA ZNA;TVOJA GRESKA;UZALUD SE BUDIM;COOL ZENA;POLA OSTROG NOZA I NIJE VISE TVOJA STVAR to su najbolje pjesme ikada...stvarno je kraljica i ne sumnjam da ce novi album biti jos bolji:))))
ona je prelijepa i jedna od najsih najljepsij pjevacica,preslatka je i stvarno ima extra pjesme,ne skida se za popularnost a jedna je od najpopularnijih,stvarno cura je zakon,jedav cekam novi album
Svaka čast novom dizajnu portala, medjutim najveci problem nije u dizajnu portala nego u novinarima koji ne poznaju svoj jezik. Ne pise se DAL` nego DA L`---dokle cete kuburiti sa nepismenim novinarima- pitanje je sada?! Ovo je samo jedna od brojnih gresaka u pisanju. Kada ja, koji se profesionalno ne bavi jezikom, primijeti ove stvari, mogu misliti koliko tek gresaka primijete profesionalci. DOKLE??? COVJECE KAKO TE SAMO NIJE SRAMOTA TAKVE GLUPOSTI PISATI?!STO JE NAJGORE ZELIS ISPASTI PAMETAN I PISMEN A NA KRAJU ISPADNES IZUZETNO GLUP!POGLEDAJ MALO PRAVOPIS PRIJE NEGO STO SE I DALJE NASTAVIS PROVALJIVATI I TO JAVNO!!!!
zar nije \"Dal’ ona zna\" zvanični naziv pjesme?
Svaka čast novom dizajnu portala, medjutim najveci problem nije u dizajnu portala nego u novinarima koji ne poznaju svoj jezik. Ne pise se DAL` nego DA L`---dokle cete kuburiti sa nepismenim novinarima- pitanje je sada?! Ovo je samo jedna od brojnih gresaka u pisanju. Kada ja, koji se profesionalno ne bavi jezikom, primijeti ove stvari, mogu misliti koliko tek gresaka primijete profesionalci. DOKLE???
ona je meni fensi...:)haha
ona je BOMBA ali karakter upitan ali njen brat je Mirsad Turkcan rodjen kao Mirsad Jahovic, bosnjak iz Novog Pazara, Sandzak, BiH, inace najbolji kosarkas turske svih vremena...
Pjesma je shit. Bukvalno sve je veoma nisko, text, njeg izgovor engleskog a nit je pjesma nesto chachy. Tesko da ce imati neke dobre uspijehe van Balkana.