Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako bi svijet bio lijep bez amerikanaca, rusa i radikalnih islamista
I sad bi ja trebo ovo komentirati,.......taman posla !
kasnite http://www.muzickazona.ba/vijesti/no_doubt_povukli_spot_\'looking_hot\'_nakon_prituzbi_indijanaca/4222 ako hocete vijesti iz muzike, bolje je na ovaj portal pa pratite
Ti očito nemaš pojma o čemu govoriš. Nije bitno da li je tu nešto loše ili ne. Nebijelim Amerikancima je na vrh glave da su njihovi običaji, nošnje i muzika predmet zabave ili kostimi za Halloween u Americi. Uglavnom su takvi spotovi, zabave i kostimi bazirani na stereotipima i ne pomažu ni čemu. Da si ti jedan Indijanac, ne bi ti bilo baš pravo što tamo jedna bogata bijelkinja odluči da uzme djelove tvoje kulture koji JOJ SE SVIĐAJU i prisvoji ih a uopće je nije briga da ti kao pripadnik te kulture se moraš suočavati sa problemima i reasizmom svaki dan. Ispeci pa reci.
rasistkinja jedna
pazi bicepsa kod lika /watch?v=l3-NXgVH1SU
koje njesra... nista lose u spotu nije bilo da bi se povukao.. svi sad poceli s.r.a.t. spot bio skroz ok