Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Diva Ex Yu prostora.Zena koja je sve postigla glasom i pjesmama i talentom.Nijedan skandal i glupost,BRAVO NINA!
Jedna jedina na svijetu...prepametna zena!!!
Nina, nama će bog dati od šake do lakta, a tebi bogami Betmen dade 50 tisuća/hiljada eurića iz naših džepova za onaj odron od nastupa za Novu godinu. Ko li samo dođe na briljantnu ideju da te zovne? Tebi je plafon scene neki podrumski džez klub.
volim jednu Ninu, al ne Badricku :)
Kakav crni bog, sta buljezgari ona???
NINA JE KRALJICA, JEDNA JEDINA NA OVIM PROSTORIMA, NAKON NEDE UKRADEN DEFINITIVNO JE VRH VRHOVA. A VI SVI KOJI NE VOLITE NINU I DRUGE SLIČNE NJOJ, REĆI ĆU VAM SAMO DA, OSIM ŠTO NEMATE UKUSA, DA STE I GLUPI.
Ljude koji slusaju ovakvu vrstu muzike a imaju vise od 15 godina samo mogu da zalim.
ne slusam je al je pjesma za 10, a i spot takodjer nesto za omladinu...da valja!
e moj ccc, mislis da bi ona bez Bozje pomoci i vjere postigla to sto jest. eno ti oni bezbosci kao rihanna i sta ti ja znam pa im vidi spotove na sta lice
A ti ces Nina datis svima.
Steta sto se ovakva pjevacica spustila do tog nivoa da pjeva o bogu i laze ljude najvecoj lazi - dobro ce se dobrom vratiti, a lose losem. Steta, pala mi je u ocima. :(
ljubomora je bolest ;)
sve se ne slusaju narodnjaci a za Tinu se zna
Primjer za sve žene, pa šta god drugi kažu! Divna :)
Super je Nina, samo uvijek ubaci nešto na fazon Jennifer Lopez, s ovakvim glasom i reputacijom da još ima i originalne spotove bila bi vrh...;)
Bravo Nina! Sjajna kao i uvijek.