Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To hocesh da kazesh da ste bolji u muzici od Srbije pa od nas ? jel te stid konju onaj neznalacki muzika vam je smece svaki put hodat neznate posaljete ove kurave , pa severinu i njenu rtd stiklu jesil ti normalan zna se ko je najbolji na balkanu Srbi pa mi i gotovo Ovo je cist dokaz da prodjete svake godine samo zahvaljujuci komsijama i nicemu vishe
Drago mi je sto su ustase i janezi ispali. Sad ce nam jos dat poene i svi zadovoljni. A ove tri ustaskinje su katastrofa.
80% bih dijaspore su bosnjaci iz manjeg bh entiteta
Decko, nisu samo Bosnjaci u dijaspori. Ima jako veliki broj Srba i Hrvata iz BiH koji zive vani pa bih volio da znam ko to najvise daje.
1. Dijaspra salje3 milijader dolara u BiH svake godine. To kaze svjetska banka. 2. Svaka rezolucja Evropskog parameta o BIH mora biti placena preko lobista sto se finansira parama iz dijaspore. 3. Ovi centci sire nacionalizam govoreci da je BiH Srbija, Svi da su srbi.A ovi moderatori nece da im izbrisu komentare
@Tu sam....Jadan mislis da si pametan, pa kako se onda sam Kuln Ban nazva Bosnjaninom u svojoj povelji, kad vi servi niste ni znali sta je povelja?! @enny, Od baliya poput tebe smo navikli da svoju mrznju usmjere prema dijaspori, a c.e.t.n.i.c.i. im ne smetaju. Pravo balyjski.
Zao mi je zbog Hrvatske ali drago zbog ovih glupacica, valjda ce dogodine poslati nesto kvalitetnije. bilo bi vrijeme
sinoć su najbolji bili TURSKA, IZRAEL ,AZERBEJDŽAN,DANSKA I KIPAR HRVATSKA NIJE NI ZASLUŽILA FINALE ONE FEMINENKE SU GROZNE.NEKA NISU PROŠLE BAŠ MI JE DRAGO.
MA KO VAS NAPADA NAMA JE DRAGO I DRZAE SVAKOM DECENIOM SMO SIIGURNIJI,TI JOS KOJU GODINICU CES ZVAKATI, DECA SE POUDAJAVAJU,POOZENE,.HANUMICA TI CRKNE OD JAKE HRANE I SECERA,TI CES SAMO BITI LUDI LIKCHICI SA BERETKICOM,I PRICOM O BOSNI MA GLEDACETE I SMEJECE TI SE NA KRAJU CES SE OBRADOVATI KAD NA TV,KAZU REPUBLIKA SRPSKA,JER TI BOSNE NECE BITI
Sirite nacionalizam a kada dodjete ne odvajate se od srpskih kafana i turbo-folka. Uz pivu, rakiju i muziku zaborave se sve ove rijeci kojima zagadjujete okolis.
Tebe izgleda babo nije prizno pa ti je krivo sto i ti nisi u Svedskoj pa napads nas u dijaspori
MA NEDIM VAM HEBO KEVU PRE NEKI DAN,A TI SE BRINS O KOCNICAMA, PO SRPSKOJ. LEPO LI JE:))).....UZIVAJ SLOBODNO U SVEDSKOJ IL VEC GDE SI:) A ZASTO SI POBEGAO IZ BOSNE?
Vecinom ste pobjegli sami prije nego sto ste i vidjeli jednoga vojnika.
Ovi centici su postali opasnost sami po sebe “Autobusu punom djece otkazale kočnice” a autobusi im postadose nevodjeni projektili. Nemogu nas vise pljackati pa se pljackaju izmedju sebe, kradu sami sebe, a lazu se jos od 1389 godine.
JA VALA NAJBOLJE SE TEKBIRA KAD MEREDIJANI DELE OD KUCE:)))))) MI SE I NE LJUTIM NESTO POSEBNO,CILJ OSTVAREN,NEMA U SKOLI,NA ULICI,NA POSLU,U SLUZBI,BOLNICI...NEMA VISE PROKLETOG IZRODA IZDAJNICKOG,SLUGA PAVELICA,I SVIH MOUCIH OKUPATORA. A TI OSTAJ TAMO,ZA MANJE OD 10 GODINA I JEZIK CES ZABORAVITI. $$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$$$$$$$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$