Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nermin je vrhunski muzicar .
Puška
Nije on bh kantautor, Sarajevo mu bila samo odskocna da se ispali u Sloveniju. Neka jansi pravi promociju.
dobri vokali ali genericni shit sa zapada. tesko nalaze put zato sto nisi pionir necega novog, da jesi nebi u kuci bio siguran druze. najveci dar u zivotu sto mozes imati jeste da vidis realnim ocima svoju situaciju i pravac.
Odličan , uostalom kao i cijelu karijeru. I otvoreno je rekao o instant zvjezdama. Bravo
e.b.o te to samo daj g recordz i bluntbylon
@brzinajevrlinaocm sad ces jos reci da pakt sa djavolom ne valja heheehehe
Tvoja frizura govori dovoljno, a i hitovi koje pravis evo godinama. Nigdje pjesme. Neka tebe u Sloveniji, “umjetniče” samo ne pametuj.
O ukusu se ne raspravlja, toliko.
Pametnom dosta
Umjetnik
Kvalitetna muzika je povezana sa puno rada. Niko se nerađa sa perfekijom.
Kakvom izobilju produkcije! "Zvezda Granda" produkcija krkanluka,prostakluka,PVC JajeJajetu Pjevojki,TurboFolkHipHopa sa glavnim intepretatorima Tini,Mini,Nini,Kiti,Maji,Paji,Jaji,Stojan,Jojan,a omladina se lozi kaze lakse Votka uz njih ide,a tek ona "Zena od sultana",vele da im je ko "ona" bit ,i sa njim bit!
Yt trending, ko uspije 2 hefte uspio je