Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slika nekako kao iz drugog, možda boljeg svijeta...danas sve svojim putem..
kusta vazda bio seljober
kusturica emir je unistio ovaj bend...
Neka lijepa vremena,bezbrizne face,radost na licima,ponos se vidi na Farisu !
kusta vazda bio seljober zeljan dokazivanja kod vlaha
@BulevarGluposti&Lazi Bili au prije toga Indexi I Dugme, pa Pusenje, a danas Dubioza koja ih je kvantitativno sve prepišala. A tebi su pojam Djule I Smora Čorba.
"Ko ne voli Radovana, ne vidio Djurdjevdana" - Nele Karajlic. Predratno Sarajevo je bilo nesto neponovljivo. Ali ne mozemo plakati citav zivot za necim sto je proslo. Mnogi bi samo zbog nostalgije oprostili Neletu i velicanje ratnog zlocinca a protjerali Bosnjake ratom razrusene Foce, koji su silom prilika tu gdje jesu i koji nikom nista nisu uradili. Bas taj stav nije stav onog predratnog tolerantnog Sarajeva - gdje je svako bio dobrodosao.
@PlayItCoolowski ..ili A dje "zlocinac" koji je protjero 200,000 Srba iz Sarajeva
Bas smo bili bijeda i lose se oblacili u ono ''mracno'' doba.
BTW, na stranu moja sr..ja...fotka je super i sjetila me je na moju mladost.
Vidjaj tramvaj u pozadini , isti kao onaj sa kojim sam danas isao...
Vidi Kuste sišo malo u grad sa Gorice.
....šta ti znaš koliko je ko sarajlija,a Kusta je khariba obična od čovjeka
Nele jedi govedine
Nekad smo zajedno i svirali kao predgrupa Z.Pušenju,laka ti zemlja Farise,moj sin je i dobio ime po tebi,divio sam ti se kao čovjeku i bubnjaru.
Nemanja je na čelu.
Kaze vratce se kad mu bude cejf,prodje od tad 28 bajrama a Nele se nevrati,kaze raja nije pazio pa ga inficiralo balkansko ludilo.
Nikoga u Sa ne interesuje sta ovaj smrad od čovjeka radi ili misli.
Bojim se da te žvaljo, niko nije nista pitao....
Šte je nekad Sarajevo bilo, a šta je sada...al ne može se to objasniti niti prenijeti današnjim sarajlijama.
@hitman183 Svaki grad u bivsoj drzavi nije sto je bio ne samo Sarajevo!
To sto si se oglasio,posteno od tebe.. To sto ne smijes na dzenazu doci,vjerujem nije ti lako. Zapitaj se.. Budi covjek,stani jednom i reci pogrijesio sam,krivo mi je,al uradi to iz srca. Ljudi smo,oprostili bi..
Nele je ogromna sarajevska, carsijska institucija. U Gradu treba napraviti trg sa njegovim imenom. I ovo govorim bez ikakve politicke konotacije, Grad se treba ponisiti sa njim bez obzira na sve.
@ivo.kuroishijin Bila institucija. Sada više nije. Onaj Nele tada i ovaj danas su dvije različite osobe
joj u kuste cibone, masala.