Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bog je nadario sa glasom. Ima bolji glas od 89% formiranih pjevaca..
Dzejlica je jedna predivna djevojcica
Curi svaka čast , predobro pjeva , ali ako pogledate sa druge strane , neće ona tako zauvijek pjevati . Takav glas će imati do puberteta kada joj počne mutirati glas a sa glasom i talenat što se desilo i sa Ajšom i Ilmom.
Sta je se to desilo sa Ajsom neki dan djevojcica razvalila ba
@Chillout93 KONJU
Šejla Lejla Džejla lijepe goraždanke
a Dzekince kuljava
...sve mi se čini da je najbolji put da eliminišeš potencijalni uspjeh upravo pobjeda na nekom talent šoVu. mislim da je gospon amel najbolji primjer toga. neđe se "pregonilo" sa poplavom istovrsnih formata i postaje blago dosadnjikavo.