Muzika
1.6k

Neki novi klinci: Džejla Ramović prekrasnim glasom ponovo osvaja publiku

Piše: E. A.
Goraždanka prekrasnog glasa Džejla Ramović osvaja publiku ali i žiri u talent šou "Neki novi klinci“.

Trinaestogodišnja Džejla je nastupala u "Zvezdama Granda“ gdje je, s obzirom na svoje godine, postigla sjajan rezultat među starijim kolegama. Šou "Neki novi klinci" više odgovara Džejlinim godinama iako za nju tvrde da je u rangu sa velikim pjevačima i da će sigurno napraviti veliku muzičku karijeru.

O nastupima Džejle Ramović svi su puni hvale. Da posjeduje izuzetan talenat pokazuju i njene intrepretacije zbog kojih su publika ali i žiri očarani. U emisiji "Neki novi klinci“ na impresivan način otpjevala je pjesmu Marije Šetsić "Rijeka bez imena“ ali i numeru “Ceo svet je moj” Bojane Stamenov.

Ipak, skromna kao i obično, Džejla za Klix.ba kaže kako nema velikih očekivanja od ovog šoua.

"Ne očekujem puno a i ne zamaram se nekim velikim ambicijama. Ja samo pjevam zbog velike ljubavi prema lijepoj pjesmi“, kaže Džejla.

Ona ne propušta priliku da aktivno učestvuje u svim školskim i gradskim manifestacijama a pozivi da svoje sugrađane počasti lijepom pjesmom su brojni. Kao članica hora Muzičke škole najčešće nastupa na koncertima kao solista. Raduje se Džejla i dolasku novogodišnjih praznika. Ali ovaj put pjesme će biti samo u krugu porodice.

"Imala sam više poziva za doček Nove godine, ali ja sam još mala za tako velike zabave. Novu godinu želim proslaviti sa porodicom i drugaricama. Radujem se snijegu, raspustu i novim nastupima“, kaže Džejla i dodaje kako jedva čeka da radost praznika podjeli sa sestrama Šejlom i Lejlom, koje studiraju u Mostaru.

Dodaje da je pred njom budućnost i da će biti puno prilika da nove godine proslavlja kao odrasli.

"Uživam u svom djetinjstvu i vrijeme želim provesti kao i svi moji vršnjaci“, kaže Džejla.