Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bajram dodjeeee, mirišu avlijeee, behar padee .... Milina ziva...
Hoce li ovi prestat vise jadikovat DUSMANIIIIIIIII I DUSMANIIIII. Kakav primitivizam. Slave GENOCIDNU RELIGIJU MIRA koja najvise propagira SMR I UBIJANJE.
@RBiHseSEREnaRSiHB35x Svaku normalnu osobu treba da je strah ove GENOCIDNE IDEOLOGIJE koju je manijak izmislio za MANIJAKE KAO VI.
@RBiHseSEREnaRSiHB35x IMA - ISLAM I ARAPI a nojgori oni koji su IZDAJNICI SVOJE RASE I SVOJE KULTURE KAO VI.
Sve zene sredjene samo ovi papani ka na gradjevinu da su posli.
@Dr.Baltazar Bolijesni covjece ti si samo kozje prkno vidjeo i to samo zato sto se koze (Bog nek im je na pomoci) braniti ne mogu.
@Dr.Baltazar Jesi li ovaj nervni slom dozivjeo zato sto sam ti ukazao na istinu o danku u krvi i tvojoj braci Turcima? Ako ako.
Nema vode u Sarajevu pred Bajram, sve vjernici na vlasti.
Sta ce im voda nek se trljaju pjeskom a nek Arapi seru po vodozastitnoj zoni na Ilidzi.
zamiriso nam bazdarevic avliju.. psujem uoc bajrama. ako nastavi vodit reprezentaciju, onda smo duple levatine
@antiteist imao je bolje igrace na radpolaganju, a mogao je vala bit malo i autoritet pa im hebat majku na poluvremenu pa da u drugom trce na usima a ne da setaju na terenu