Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kome ne pase jahorina i bjelasnica bujrum na smetove-real madrid
Oho ti se od Mileta zato što ovaj spava u Sarajevu i što si rekao Bosna i Hercegovina
Jel sta reko za djenosajd?
Jahorina je uvijek bila sarajevska i bice, nicija nije do zore. Fasistima na sve tri strane najmilije bem
ja sam u proslom vaktu djecu pravio na jahorini
A na Bjelasnici Jala i Bunba, super.
@delirium Gospodo draga. Za nas je jedino prosperitet da radimo svi svoj posao posteno i profesionalni. Recimo, da pored Ferija na Jahorini i na Bjelasnici pjeva neka druga svjetska zvijezda itd. u BiH i sire. Takmičenje u strucnosti i profesiji to je kljuc, a nacionalizmu i zaostalosti reci zbogom za sva vremena.
@delirium Od Cece-Svetlaneee do Neil Jonsona-Nirvane.Bravo Jahorina mudri potezi.Slusam Cecu,českam jajca i vozim se u gondoli tzv Emir Kusturica🔝🔝🔝Bravooo😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)